Імміграція до Манітоби
-
А ви вже приїхали до Канади ? Якщо так , то були питання на митниці , щр у дітей немає своїх паспортів ..а то в нас така ж ситуація ...дуже переживаю по цьому приводу..щоб у літак пустили ...
-
Так, скан з перекладом. В мене був референс без дат. Я працював до кінця на одну компанію, то в референсі було вказано, що працюю з такого то і до теперішнього часу. Але то моє.
-
Ніде не бачив строку дії референса. Як на мене, то краще мати свіжий, але якщо йому декілька місяців, то проблем не повинно бути.
-
Job offer вони не робили? Employment history, то думаю документ від вас. Ви просто складаєте таку собі таблицю, де вказуєте роботу (строки, позиція, назва компанії).
-
Мені таке оцінили в WES як:
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, як рахуються бали за освіту. Я закінчив машинобудівний технікум ( 4 роки після 9 класів школи) ? Буду подаватися по програмі Special Imigration Measure for Ukraine
-
Взагалі кожному громадянину потрібен свій особистий паспорт, навіть якщо дитині декілька місяців. Паспорти оформлюються від народження. То просто наразі є деякі пом‘якшення, коли Реєстр не працював. Проте вже з 15.03 справно працює.