Імміграція до Манітоби
-
Та ні, якщо ви маєте безстроковий договір на повну ставку, то саме це й підходить. А то, якщо так рахувати, як ви, то вийде що поки півроку не відпрацюєш по щонайменше 30 годин на тиждень, то й не можна ані хворіти, ані на свята відпочивати...
-
Дуже дякую за відповідь! Ви мене трішки заспокоїли. А то я вже нервувати почала, думала починати шукати іншу роботу. 🥺
-
Як же все таки IELTS складний 😞
-
Всім привіт, скажіть хто брав білети через Kiwi? Чи все нормально, чи є якісь підводні камні?
-
MPNP містить в собі дві програми SWO та SWM. SWO - це одна з програм MPNP. Швидкість розгляду однакова в обох програмах. Отут можете глянути швидкість розгляду різних програм: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html
-
Поки доїла , так виросла?
-
Підкажіть, чи обов'язково звертатися до імміграційного центру за верифікацією перекладів документів про освіту, якщо кожен переклад був зроблений перекладачем та з афідевітом?
-
Ні, не потрібно
-
Ви щось не правильно зрозуміли. Ви можете клеймити досвід із перервою. Наприклад, я працював з 2018 по 2021. Потім мав короткі роботи, які не можу підтвердити. Тому для балів я клеймлять тільки 2 роки. Ще один приклад. Я працював повний 2019, потім не працював у 2020, а працював повний 2021. Клеймите також 2 роки досвіду
-
Дуже дякую за пояснення! Я саме так і зрозуміла з ваших попередніх відповідей на всі подібні питання, тому ще раз вам дякую, що подробно відповідаєте та ще й з прикладами та порадами! ❤❤❤
-
І хочу ще поїхати до офіцерів і уточнити чи є можливість листа отримати, бо я , як працівник, організації потрібен, вірніше гостро потрібні люди на позицію, але можуть дати лише парт тайм. Може вони можуть звернутися до ім служби за листом. Хоча ці листи, як вони тут повільно все роблять, можуть йти роками🙈