Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Я стикнулась з такою проблемою Я почала шукати своє свідоцтво про закінчення 9 класів але воно не відомо де, для того щоб зробити дублікат потрібна заява особиста і на це все потрібен час. Тому я зробила витяг в ЄДЕБО, і там можна отримати свідоцтво, цього достатньо для підтвердження освіти?
-
Доброго дня. Я пропрацював шість місяців на фултайм, кожного тижня мінімум 40 годин. Збираюсь подаватись на Піар. Я так розумію, що треба звернутися до міграційного консультанта. Порадьте будь ласка перевірену людину. І можливо ще щось підкажете з чого починати. Дякую всім за інформацію. Гарного дня.
-
Користувач Kate, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Начинать нужно ..") не відповідає мові правил чату.
-
Така сама ситуація. Як це зробити?
-
Добрий день. Хто брав довідку про несудимість з Литви, яким способом?
-
В мене такого не було.
-
Користувач Kate, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Начинать нужно ..") не відповідає мові правил чату.
-
Начинать нужно здесь с ЕОI Expression of Interest, его довольно таки легко и быстро заполнить я думаю у вас получится без консультанта web22.gov.mb.ca/sso/Account/LogOn/ но это после того как вы сдадите экзамен по английскому языку из будете знать свой уровень