Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Olga! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Якщо вам оплачують по годинах, то на кожному пейстабі має бути кількість відпрацьованих годин. Так вже кілька людей подавалося, бо звільнилися із попереднього місця роботи. Замість листа додавали всі пейстаби за 6 місяців і писали листа, що роботодавець не дає лист підтвердження.
-
Мінімум я маю працювати 7.5 годин в день, але в договорі цього не прописано, прописано, шо якшо є проект і треба працювати то треба працювати, тобто графік може бути не нормований, більше 7.5 годин, тому вони так і пишуть.
-
Ну вот, вони сказали, шо ніхто нічого не підтвердить, тому шо є якісь legal obligations. І за 105 років існування компанії саме у Вінніпезі 1 працівник в цьому році (підозрюю напевно наш) подався, компанія не підтвердила. Підозрюю йому відмовили… Ніяких пейстабів у мене немає. Я запостила в систему свій void check and that’s it.
-
Хмммм спробую попросити, напевно це дадуть. Не побувала брати таке. Компанію не скажу, натякну, з великої четвірки…
-
Не знаю при чому, не надає 🤷🏻♀️Я сабмічу time sheets кожну п’ятницю, pay stubs ніхто не давав. Може скріншоти зробити цих time sheets
-
Хороше, буду шукати. Дякую. Чекайте далі тупих питань. І ще раз дякую вам за терпіння.