Імміграція до Манітоби
-
Може у них в IRCC є якісь специ з азійських віз, які знають всі тонкощі 😁 тому що такий срач, як в Азії з документами, то мало де є. В тому ж Китаї є візи талантів, що дозволяють легально працювати, ще якийсь час були ворк-стаді окремі перміти, що дозволяли студентам працювати, а взагалі по студентській там не можна парттаймити, але в багатьох інших країнах Азії можна. Таке ж і з сімейними візами, треба бути сильно спеціалістом, щоб розуміти всі тонкощі. Цікаво чи офіцери так грунтовно вникають у всі ці нюанси
-
Я висловлюю свою думку. Вам вирішувати як діяти. Щодо порушення законодавства. Для прикладу, в Україні їзда під алкоголем - адмінка. У Канаді - кримінал. Канада оцінює порушення з точки канадського законодавства. Вже тут постила людина, що йому відмовили у ПР через цю статтю, яку він мав в Україні.
-
так, і саме водіння у нетверезому вигляді постійно фігурує у питаннях про правопорушення, щоб апліканти не намагалися це приховати. в них (на IRCC) ще є окремий лінк, де прописані рекомендації щодо подорожей в усі країни світу. Про Китай там взагалі купа застережень, включно „будьте обережні із їхніми правилами і законами“.
-
Яка різниця як саме ви порушували закон? Ви знаєте що за нелегальний тічінг в Китаю 60 днів вʼязниці і депортація без права повернення на 5 років . Але канадійці тупі , вони не прохавають , тому що садочок дав контракт і у вас була регистрація? Ви порушували закон, неважливо як саме . И ви самі у цьому зізнаєтесь , хоча за язик ніхто не тягне . Ну чо , гуд лак
-
З вашого опису можно зробити висновок , якщо є довідка про несудимість з іншою країні , то можно писати що ти там хоч проституцією займався та наркотрафікангом. Тому що відмова буде не обґрунтована . Я не кажу що ви саме це мали на увазі , але висновок логічний .
-
Дякую ) мені полегшало 😂 вибачаюсь за перехід на особистості . Треба було писати не «ви» а «людина» . Попрацюю над цим . Не буду робити вже випади на ваші особисті образи , але зауважу що вашу пораду до мене можете теж скористуватися . Гарних вихідних та удачі з номадством 👍