Імміграція до Манітоби
-
невже все так просто?
-
Саме так
-
Транскрипт це додаток де зазначено дисципліни, години їх вичитки і оцінку за дисципліну?
-
Потрібно оригінал диплому, додаток до нього (транскрипт), офіційний переклад диплому та транскрипту.
-
Підіть вище, там ви можете вибрати документ із випадайки.
-
Дякую, дивився і бовязково перегляну ще раз.
-
Ви дивилися #відео ? Там все описано як працює програма t.me/uccmb/92347
-
Тобто навіть такий логотип?)
-
Так, все має бути перекладене.
-
Ще одне питання про оформлення референс листа. Можу отримати лист від роботодавц з України на укр. мові. То ж наскільки розумію потрібно буде при подачі подавати оригінал та зроблений переклад? Перекладати потрібно повінюстю все, включно із фірмовим бланком та печаткою підприємтсва? Логотип компанії представляє собою назау підпримства шрифтом з двох кольорів, логотип на фірмовому бланку теж перекладати?
-
Перекладач знає, що повинно бути перекладено і як це все описати в перекладі.
-
скажіть, будь ласка, якщо працюєш у ресторані фул тайм, але ресторан відкрився в березні цього року, ця робота підійде під swm
-
Дякую.
-
Можна брати наперед.
-
Чи має такий лист термін дії, наприклад якщо візьму його тепер а подаватимусь на федеральний орієнтовно за 6 міс?
-
Підійде, але через півроку.
-
Доброго дня, хто підгружав якісь додаткові документи після AOR по запиту IRCC, як ви це робили ? В самому акаунті у відділі uploaded documents чи через кризові форми ? Бо маю можливість прямо в акаунті підгрузити те що дозапитали, але в пояснювальному листі від iRCC де вказано 3 варіанти як додати доки пише якшо ви аплайлись через IRCC портал то цю опцію не можна використовувати
-
Я думаю, що цей пункт для тих, хто не прилінкував анкету. На це давалось 7 днів, і це було по бажанню. Для таких людей існує веб форма
-
Підкажіть будь ласка, якщо у мене диплом магістра, то мені потрібно надати тільки цей диплом чи і шкільні і бакалавра теж?
-
Булоб добре, бо я теж думаю по логіці навіщо відкривати можливість догрузити якшо цей метод не підходить
22 Jan 2023, 05:40
69373/233728
about an hour ago