Імміграція до Манітоби
-
Яка така сама? SWM?
-
У нього тут є сестра з піаром. Можливо через те гроші для нього - це не настільки принциповий фактор для офіцера. А програма так, та сама,що і в мене
-
Ну на федеральному етапі ви ж подаєте інформацію, чим ви та ваш чоловік займаєтесь від 18 років. Тому це вказувати треба
-
Немає інших провінційних програм.
-
Так податкову декларацію подавав. Працює в оптових закупках з Китаю для українських клієнтів, але я не памʼятаю шоб я десь це вказувала на фед етапі, тількі на номінацію питали цю інформацію.
-
треба вказувати Activity. Це форма IMM 5669 E : Schedule A - Background / Declaration
-
В мене ця форма виглядала інакше і в поясненні для activity треба було вказати тільки employed/ unemployed/ self-employed/ business/ study/ tourism. Без деталей і поля для деталей не було.
-
M Asis, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Краще, щоб було написано якось так. Це називають Affidavit
-
Печатки різні можуть бути,ось такі як вказані на документі достатньо?
-
Скажіть будь ласка коли перекладаєш документ на англійську потрібно завірити у нотаріуса чи достатньо просто печатки від перекладача типу цього ?
-
Шановні учасники групи, у нас немає фізичних документів, тільки фотокопія оригіналу. Куди і до яких перекладачів звернутися, щоб переклали документи англійською та запевнили. Знаходимося у Вінніпезі.
-
Норм, головне - щоб була печатка, підпис, ім'я та контакти перекладача і бюро перекладів (якщо це бюро). Засвідчувати нотаріально не треба
-
Цікавить таке ж питання проте маю фізичні документи і у Брендоні,дякую
-
Не потрібно завіряти у нотаріуса
-
Відправте українським перекладачам. В нас теж немає одного документу. Є тільки фото. Вам для подачі на номінацію і на PR потрібні тільки скани. Ми тут перекладали: office@byuro-perevodov.com.ua
-
До будь-якого українського перекладача/бюро, який поставить свою печатку. Фізичні документи вам не потрібні.
-
Скажіть, будь ласка, якщо є афіделівіт, чи потрібно завіряти у нотаріуса в такому випадку
-
А як же тут? immigratemanitoba.com/document-translation/?preview=true
-
Я ж дав посилання, то що ж робити?
22 Jan 2023, 05:40
76374/230800
4 minutes ago