Імміграція до Манітоби
-
Дякую. )
-
Все одно ви робите цей документ в Україні, бо потрібен особисто батько. Документи на себе та на дитину ви можете надати у цифровому форматі. Готовий документ так само перекладається в Україні на англ мову та надсилається вам сканом
-
Всiм привiт . Хто робив де переклад документiв на PR ??? Не за великi грошi ? В Вiннiпезi . Дякую .
-
Не за великі гроші - онлайн в Україні Або перекладайте самі і віднесіть до immigrant center у Вінніпезі, щоб завірили
-
а якщо онлайн в украiнi то не треба завiряти в iмiграцiйному центрi?
-
Підкажіть якщо у договорі прописано casual (ніде не має згадки про full time) але що тижня у мене виходить по 30 годин. Чи така робота годиться для PR?
-
Не спамте у двох чатах. Тільки даний чат для ПР та імміграції.
-
Це буде індивідуально розглядати офіцер. Ви можете спробувати податися, але роботодавець має гарантувати, що менше години не буде.
-
дякую
-
Дякую
-
@voznatalia, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Доброго дня Я ще не подавалась на pr, чи потрiбно менi наново здавати medical exam? У вереснi буде рiк, як ми тут
-
Згідно ссилки вище
-
Вітаю! А якщо перекладати документи в Україні онлайн, треба робити з афідевітом чи як? Я звернулась до перекладачів, вони кажуть що тільки нотаріально можуть завірити або з печаткою їхнього бюро
-
Не потрібно
-
Дякую велике 🍀
-
Добрий день Маю післядипломну освіту Куди її можна віднести за цим списком?
-
Дякую за пояснення 🤝
-
Клятва перекладача та його/бюро печатка - це достатньо. Тут (в чаті) афідавітом називають саме це, а не те, що нотаріус засвідчує. Чому так - ніхто не знає, так повелося (хтось колись перший сказав так і залишилось), що вводить людей в оману.
-
А ще чула що хтось окрім документів про навчання прикладав ще й свідоцтво про народження дорослої людини, це для ПР потрібно чи це вже для громадянства?
22 Jan 2023, 05:40
78933/233367
9 minutes ago