Імміграція до Манітоби
-
Просто таке повідомлення прийшло мені і чоловіку....а ми вчора подались вже на номінацію
-
Але ми не подавали заявку ні на яку роботу
-
Підкажіть будь ласка що це значить? 😶
-
та, так і планую, подаватися з тим ворк пермітом і паспортом, що в мене 100% є на руках. якщо новий паспорт дійде раніше, чим подамся на номінацію, то просто прикріплю його скан і пояснення, що маю ще один паспорт. і додам, що планую отримати по ньому ворк перміт, а тоді, коли буде рішення за новим ворк пермітом (скорше за все ще в процесі розглядання заявки на номінацію), то повідомлю їм номер нового ворк перміту, листом з IRCC. Думаю так буде правильніше всього зробити. А на федеральний вже так, новий паспорт і новий ворк перміт, якщо фізичний не прийде на руки ще, то теж додам лист від IRCC щодо погодження нового ворк перміту поправте мене хтось, будь ласка, якщо я збираюся зробити щось не так 🥲
-
Також цікавить чи будуть проблеми якщо при реєстрації на CUAET ввів не такі дані як на федеральний етап ? З роботою путанина, я вже не пам'ятаю чи вводив там неофіційні роботи
-
Близькі родичі це тільки батьки чи ще баби діди,внуки швпгро і ТД?
-
-
Номінацію отримали по продовженному паспорту дитини. На федералів подались, поки тиша
-
Щось крім документів про судимість на федеральний етап потрібно ?