Імміграція до Манітоби
-
Близькі родичі це тільки батьки чи ще баби діди,внуки швпгро і ТД?
-
Номінацію отримали по продовженному паспорту дитини. На федералів подались, поки тиша
-
Щось крім документів про судимість на федеральний етап потрібно ?
-
Так, на федеральному етапі є форма, щоб повідомити про зміни в аплікації. Але, щоб зменшити собі головний біль, я б подав на номінацію ще з старим паспортом, а потім з новим вже йшов на федеральний. Менше стресу. Просто на федеральному подаєтесь з новим і додайте копію старого паспорта з яким отримали номінацію.
-
Так, повідомити їх, коли буде на руках.
-
Чи може хтось підказати, у мене паспорт, і відповідно ворк перміт, діють ще 1,5 роки. Подалася на новий паспорт і планую поки є «привілегії» куает, продовжити собі ворк перміт у новий паспорт. Якщо я подамся з актуальним паспортом і ворк пермітом на номінацію, а у процесі отримую все нове, то що з ним робити? повідомляти офіцеру про зміни і що маю новий паспорт і ворк перміт?
-
Ви всі документи можете перекласти в українських перекладачів.
-
Доброго дня, підкажіть будть ласка, якщо в нас деякі документи (шкільні атестати, документи на ФОП) залишилися в Україні, а інші документи тут з нами, то ми можемо ті, що в Україні перекласти в українських перекладачів (з афідетивом), а інші документи перекласти тут? Вони все одно ж будуть в електронному вигляді і їх не треба буде фізично надавати?
-
Порадьте, будь ласка, як зробити. Дипломи і всі документи перекладала , відсилаючи на пошту скани оригіналів. Мені відправили переклад , а я дивлюся всі більше 2 мб . Як зробити ?
-
Втратив атестат про середню освіту. Як отримати копію? Для тих, хто втратив документ про середню освіту внаслідок розпочатих Росією бойових дій в Україні, існує чіткий алгоритм відновлення атестата. Про це повідомила пресслужба міністерства освіти і науки України. Для відновлення шкільного атестата потрібно звернутися до закладу, який його видав. Це може зробити як власник атестата, так і його законний представник. Якщо школа перебуває на тимчасово окупованій території, для отримання документа про середню освіту можна звернутися до будь-якого закладу аналогічного рівня там, де нині живе учень. Якщо цей заклад не зможе знайти інформації про результати річного оцінювання учня, він здійснює оцінювання знань випускника за тією ж процедурою, яка застосовувалася до випускників з окупованих територій у 2014 році. Крім того, якщо учень пам’ятає серію і номер шкільного атестата, він або вона може подати електронний запит на отримання інформації з реєстру про атестат. Інакше ж доведеться звертатися із заявою до будь-якого закладу загальної середньої освіти.
-
Wow, I’ll try!