Імміграція до Манітоби
-
Є ще варіант Київ -Хелм. На нього є квитки, там купе, буде зручно літній людині. З тієї ж платформи з протилежної колії відправляється потяг до Варшави, на нього можна купити квитки онлайн. Розклад розрахований, що він відправляється десь через пів години-годину (вже не пам'ятаю )після прибуття потягу з Києва.
-
Нажаль, не можу вам підказати, але застережу, щоб не на автобусі їхати. Їхали колись так з чоловіком здавати біометрію. Декілька разів нас пересаджувати в інші автобуси (хоча це ніде не зазначено), люди повинні самі свої валізи перекладати з одного автобусу в інший. Ще й на кордоні чекали 12 годин (ну тут не вгадаєш) , так і запізнилися на свій запис. Так от в тих автобусах були люди, які їхали в аеропорти (автобус підвозить до аеропорту), і вони запізнилися на літаки (
-
Доброго вечора, підкажіть де є інструкція як заповнити EOI. Не можу знайти де поставити галочку що є work offer , не додає 500 балів
-
-
Дякую 💜
-
Пейстаби, виписки з банку… тим більше офіцери скоріше за все перевіряють це не тільки за наданими документами, а й по внутрішніх каналах, бо при подачі аплікант підписує згоду на перевірку income. У вас в будь-якому випадку є варіанти і свій PR ви знайдете як отримати. Нехай все якнайкраще складеться
-
Ну по суті намалювати можна лист і що хочеш, тобто чисто в теорії всі документи про роботу ж могли бути «намальовані», жива людина по телефону не підтвердила. Думаю десь така була логіка
-
Тому їй офіцер дзвонила і казала, що їй дуже шкода відмовляти, адже в неї було все це, окрім підтвердження по телефону
-
Дівчина тут закінчила навчання, їй 23 роки, працює адміністратором в офісі, кейс як кейс… в мене буде такий самий враховуючи що мій попередній досвід не врахується.
-
Це якась дуже дивна і не зрозуміла позиція в них. Або HR просто собі придумала цю позицію, щоб показати що вона пуп землі. Яка їм взагалі різниця, по якій програмі ви йдете на міграцію і чи взагалі йдете. Ви працюєте на основі чинного відкритого ворк перміту і просите просто офіційний лист про свою роботу і про те, що ви робите, скільки часу і за скільки. Все. Може він вам взагалі для себе потрібен, щоб у рамку поставити. І в чому тоді проблема підтвердити, що людина працює, якщо людина дійсно працює...Чесно, якщо там настільки все складно, то лишайте ту роботу. Забере у вас купу нервів і не факт, що щось вийде. Тільки час даремно потратите, як на мене.