Імміграція до Манітоби
-
Є тут такі, хто чекав на номінацію більше шести місяців? Ви робили щось після 6 міс. очікування?
-
Чекаєм просто....
-
Якщо у вас є водійські права, ви вчили правила дорожнього руху. А трудовий кодекс Канади , перекладіть його спочатку..... не плутайте речі ))))
-
Тому що багато людей, які уже приїхали або ще планують приїхати (а їх я думаю не мало) уже давно не працюють на дядю або мають свій бізнес (чи пасивний дохід) або планують відкрити, маючи достатньо грошей, освіту, молодий вік та англійський. Не всім хочеться бути привʼязаним до роботодавця, не хочеться морочитися з написанням листів-погодження при його зміні. Тому SWO, це той потік, який легально дає можливість пройти шлях до PR не сильно заковуючи себе назад в окови найманого робітника. Бути найманим робітником - в цьому нічого поганого немає, головне щоб те чим людина займалася їй подобалося. Мені, наприклад теж тільки SWO, я уже більше 8 років як сам роботодавець і заради нових можливостей, безпеки дітей я готовий стати найманим робітником, виконати всі умови, пропрацювати 6 міс., звільнитися і податися, при таких умовах повинен іти по SWO. Саме головне, не хитрити і тоді не буде неприємних сюрпризів в майбутньому.
-
Ні When a trade is deemed compulsory it requires you to be registered as an apprentice OR you must already be a certified journeyperson in order to work in the trade in Manitoba. Людина має мати ліцензію, а не власник або бути апрентіс.
-
Я так і написав: якщо ліцензований власник і бере під своє крило
-
Я все розумію, але я теж на червоний можу проїхати і сказати, що від чогось втікаю це все рівно не дає вам право не ознайомитись із всім вище написаним і тим більше у вільному доступі
-
Ні, не можеш. Тільки якщо є реєстрація у Apprenticeship Власне там і написано так. Це є загальна помилку, яку роблять новоприбулі.
-
Так, сенсу зовсім немає. Можливо, роботодавець платить менше трохи, ніж ліцензованому Nail Technician.
-
Є тут такі, хто чекав на номінацію більше шести місяців? Ви робили щось після 6 міс. очікування?
-
Вся детальна інформація під цим посиланням: www.gov.mb.ca/aesi/apprenticeship/discover/mbtrades/esthetician.html
-
Люди їдуть від війни, не забувайтесь, більшість ще рік чи півтора тому не могли подумати що опиниться в Канаді. Добре тим хто приїхали в мирні часи підготовлені, з англійською мовою, навчені законами і т.д.
-
Як неіл технікан, ти можеш працювати під крилом ліцензованого спеціаліста, який має тут ліцензію і тим більше бути оформленим легально.
-
Телефонуйте під номер до аперентшіп і питайте у них, мені так пояснили і працювати можна було, потім прийшла тимчасова ліцензія і вже далі обовязково здача екзамену, до отримання ліцензії працювати можеш, звичайно не сам на себе, а салон який є ліцензований і емплоєр летер де працівник все описує
-
Так. Однак, і цього не було. Нічого взагалі.
-
Так реєстрація, а не ліцензія
-
В України ви є громадянином країни, ви знаєте мову і багато чого іншого, тут інший континент, інший менталітет, інша мова, люди налякані і намагаються заробити на те щоб прожити, що ви порівнюєте....
-
Можете написати до MPNP і нагадати про себе
-
Врахуйте, якщо це сезонна робота, то це не підійде для SWM.
-
Я і в Україні не розумів ніколи тих, Кто працює за конверт. Жодного разу не зустрічал таких роботодавців. Просто не йдіть до них працювати, навіщо дозволяти їм так себе поводити з вами.
22 Jan 2023, 05:40
95589/230187
43 minutes ago