Імміграція до Манітоби
-
Не переживайте) Я теж, це ще ми не так довго чекаємо 😅
-
З серпня місяця🫨
-
Я сама не розумію як так сталось, за вік дали максимум і за освіту Досвіду до Канади взагалі нема, англійська теж низький бал
-
Притому шо у них є певна кількість номінацій на рік поможму 11к но точної не пам’ятаю , тому на початок року бал низький і номінації дають всім притомним за місяць а під кінцеь року пояси затягуються і швидше дадуть привабливішим для провінції кандидатам, тому росте бал і є люди які пройшли але довго чекають. Минулого року під кінець 2022 також бал Був в районі 800
-
Як вдалось заклеймити стільки балів?
-
А Ви скільки вже чекаєте?
-
Доброго дня) а є якась інфа який ліміт в цьому році по номінаціях? Дякую наперед:)
-
в мене 820, без досвіду результат з мови не гарний, 6 середній по айлс
-
Я памʼятаю, коли подавалася на федеральний етап, то прикріпляла датовані та підписані фото. Вони знову повторюють запит на інші фото? Чи можна відправляти ті самі?
-
Та да) я вже бачу, що люди чекають з травня🥲 Дуже хотілось би під новий рік подаруночок 😂
-
Якщо йти по SWO можна просто самому звільнитися через 6 місяців? Чи треба звільнитися з якихось поважних причин? Якщо звільнився сам через 6 місяців, подався на підтримку провінції по SWO, а через 2-3 місяця знайшов нову роботу? Тоді офіцери можуть перевести на SWM?
-
І не працювати, або мати короткостроковий контракт. В мене контракт на 16 місяців і я в даний момент працюю, то відповідно я не можу податись по SWO ніяк? Чи є якісь варіанти, крім звільнення?
-
Доброго дня)щось я тепер розгубилася,за якою програмою нам краще йти.. Англійська CELPIP 5-5-6-5 По таблиці 74 бали Працюємо вдвох Гроші для SWO є Роботодавець може надати і короткостроковий,і довгостроковий контракт. Хотіли по SWM,щоб більше вільних грошей було,тепер думаю🧐
-
Доброго дня. Підкажіть шо робити якщо не пройшов зацікавленість по балах? Наново заповнювати чи просто чекати і воно автоматично підтягне якщо бал впаде?
-
Як на мене, SWO краще. Можна не боятися що звільнять, а потім мусишь знайти роботу за 30-60 днів та щей отримати на неї ОК від офіцерів. А якщо не знайщов? Або знайщов з зарплатою ніжче ніж попередня робота і офіцер сказав що це не ОК? І все, треба починати весь процес спочатку. Страшно.
-
Якщо набираєте хоча би 820 балів, можете ризикнути по SWM. Бо по SWO Вам доведеться міняти роботу
-
І ще підкажіть чи треба буде додавати виписки по рахунках НЕ головного апліканта якщо він не працює?
-
Waiting only.
-
Ні І навіть якщо працює теж не обовязково
-
Я б орієнтувалася, чи є бажання зберегти цю роботу. Якщо так, то SWM
22 Jan 2023, 05:40
99852/233714
11 minutes ago