Імміграція до Манітоби
-
Саме так. Якщо вже надто перейматися тим, можна додати LoE, чому саме так транслітеровано імена в таких-то документах, бо це ж простіше, аніж пояснювати зміну імен, яких, власне не було.
-
У мене та сама проблема. Перечитайте уважно. Бо вони взагалі там не виправляють. Я замість DnIpropetrovsk , вказала як на рос. -DnEpropetrovsk. При цьому переклад наче з укр на англ. Я не знала як переводити толком оті всі штампи які не могла прочитати і взагалі не знаю чи вірно переклала оті назви якихось відділів реєстрації. Вони не дивлячись завіряють все.
-
Я б не переймався тим
-
1. Транслітерація всюди вказується відповідно до national ID, тобто українською. Ніяких двох перекладів не потрібно, російську транслітерацію не потрібно давати ніде, навіть якщо ваше ім'я десь написано російською. 2. Двомовний документ може бути перекладений як з однієї, так і іншої мови, це непринципово. 3. Іммігрант центр не виправляє прямо всі помилки, там засвідчує документи нотаріус, а не перекладач, нотаріус дивиться тільки те, що принципово для нього, помилки в перекладах - це не їхня проблема. Дивіться, є три варіанти: 1) ви подаєтесь так і сподіваєтесь, що різну транслітерацію не помітять 2) пишете офіцеру пояснювального листа про різну транслітерацію та двомовні документи 3) переробляєте і перезасвідчуєте в імміграційному центрі ще раз. Я б переробила, враховуючи, як зараз прискіпуються просто до всього, бо ім'я - це важливо і перезасвідчити ви все одно можете безкоштовно.
-
Вітаємо, Zoriana! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Дуже дякую цій групі за підтримку та корисну інформацію, яка стала незамінною на кожному етапі отримання PR. #timeline SWM 2023/04/01 - EOI 2023/04/06 - LAA 2023/06/03 - MPNP Application submitted 2024/01/22 - MPNP additional documents request 2024/01/24 - LOA 2024/03/05 - PR Application submitted 2024/06/19 - AOR / Biometric fee request 2024/07/18 - Biometric collection letter 2024/07/ 31 - Pre-arrival Services Letter 2024/11/ 13 - Background check completed 2024/11/ 21 - Portal 1 2024/11/28 - Portal 2 2024/01/27 - eCoPR
-
Вітаю,Ви рік тому отримали ?
-
Про правила групи не забувайте! Українська або Англійська Третього не дано