Імміграція до Манітоби
-
Ідіть до фотостудії і просто кажіть, що на PR, вони знають. Головне, щоб на зворотній стороні вони поставили печатку з датою. А Ви потім там самі підпишете від руки свої ім’я, прізвище та дату народження
-
Під скажіть будь ласка,мені повернули аплікацію на федеральному рівні АОР не отримала,зараз заповнюю нову аплікацію ,номінація ще діюча.В формі imm0008 я вказую що розлучена питання чи потрібно мені в форміimm5406 вказувати мого колишнього чоловіка та ставити статус devorced чи треба залишити секцію про spouse пустим?
-
Обовʼязково вказувати статус розлучена в 5406. Там ще імʼя треба буде ввести і де проживає, якщо я правильно памʼятаю
-
Знаю. Вам треба ще по чату пошукати, таких випадків повно було. Це єдина форма де ви можете вказати свій розлучений статус, тобто дані колишніх чоловіків. В жодному разі не 0008. Ще нещодавно писали про те, що якщо додати відповідні форми, то і зателефонувати в IRCC, то дадуть АОР і не потрібно чекати ще 6 місяців. Я не пробувала. Пошукайте, запитайте в людини. Сподіваюсь, що ви вирішите це питання
-
В чому була ваша помилка? В додаванні колишнього чоловіка в 0008?