Імміграція до Манітоби
-
В мене так не вийде на момент подачі аплікаціі я була заміжня в процесі очікування я отримала рішення про розлучення додала це рішення до аплікації ,я не моду зараз додати мого колишнього чоловіка як чоловіка тому що на сьогоднішній день він не чоловік мені
-
Я б виправила існуючу повернуту заявку. З грошима - якщо гроші повернули, то оплатила б ще раз. Якщо не повернули- додала б ті ж квитанції. Засабмітила її. І тоді б в догонку написала б на веб форму, що так і так, була допущена помилка. Все виправила, заявку відправила, чи можливо, щоб її почали обробляти і т.д. І ще додатково зателефонувала з проханням взяти в роботу. Це все називається reconsider. “I’m asking to reconsider my application” Пошукайте про це в Гуглі чи запитайте в чата gpt. Це ніяк не зашкодить. Тут є два розвитки подій - чекати ще 6 місяців чи вони видадуть вам АОР. Успіху
-
Я бачила, що люди виправляли вже подані заявки. Доречі, навіть IRCC видали АОР, коли допустили помилку і повернули заявку. Ніби аплікант не подав переклад документа. А він подав. Тиждень страждань і IRCC взяли назад заявку в роботу
-
Я не писала, що ви маєте додати його, як свого чоловіка. Ви маєте вказати його, як колишнього чоловіка.
-
Так це все, що я писала. Ви маєте заповнити правильно форми всі. Хочете заповніть нову заявку. І все одно просіть reconsider. Ну або не просіть. Я просто переживаю за всіх, хочеться допомогти. Бо знаю, який це важкий імміграційний процес
-
Існує малесенький шанс, що заявку візьмуть в роботу. Це краще, ніж нічого 😉
-
Так
-
@banofbot
-
Як правило - 30 днів
-
Зазвичай на кожний до запит, вони вказують конкретний термін, до коли вам треба це зробити