Імміграція до Манітоби
-
🔫 @widowwhitee кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @art_kurg, @di_korolchuk, рома, @albartash, @grammasite, @ssgr_q, @AnnaKly, @Kazantseva1403, Максим Босенко, Hanna Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Ось це що у вас вибрано Application number and UCI
-
Підкажіть будь ласка у когось працює веб форма IRCC (IRCC web form: Contact us online) ? Я вже 3 дні заповнюю веб форми і кожен раз помилка- Error The web form is currently experiencing difficulties. Your request has not been submitted. We apologize for the inconvenience and are working to resolve the issue. Please try again later Чи хтось відправляв веб форму цього тижня?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка чи наявність ЕЕ профайлу може щось змінитися у розгляті заявки на ЕОІ? Чи варто його створювати зараз не маючи навіть LAA? Також чи треба на етапі ЕОІ SWM повідомити про зміну роботодавця?
-
Доброго дня. Заповнюю аплікацію на продовження Work permit. Там є питання про медичний огляд. Я десь чула інформацію що медичний огляд вважається дійсним 5 років для українців. Чи може хтось знає де знайти цю інформацію і додати в explanation. Бо технічно відповід на питання чи мали Ви медичний огляд за останні 12 місяців це "Ні". Просто я працюю в медичній сфері і не знаю чи проходити цей екзамен чи мій вважається ще дійсним. Я здавала екзамен в березні 2023.
-
Якраз ЕЕ профіль потрібно додати до моменту вибору. Якщо ви змінюєте роботодавця до подачі повної аплікації, то відлік починає з нуля. Для SWM ви повинні виконувати умови ongoing employment, тобто працювати на того само роботодавця весь час протягом 6 місяців і дальше там продовжувати працювати.
-
@banofbot