Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня чи є різниця як подаватися на work permit? Коли кожний подає сам за себе чи коли чоловік з дружиною подають разом? Перший раз я подавалася через свій акаунт, а чоловік через свій. Але цього разу хочу податися вдвох в одній аплікації. Чи хтось мав экспірієнс такої подачі? Чи не було проблем з отриманням work permit члена родини?
-
Можливо хтось добре знається і може підказати в такій ситуації: у сина закінчується паспорт в листопаді цього року, я подала лист щоб його прийняли на виіздну сесію яка буде в Вінніпезі 15-16 березня, однак чи нас приймуть невідомо поки що бо немає жодного листа. Відповідно його візитор теж стає не дійсним 17 листопада. Зараз подаємось в школу (в кіндергарден) там мають бути дійсні документи щоб знаходитись легально в школі. Підкажіть чи зможе він ходити в школу на основі мого ворк перміту чи чоловіка? Читала що на новий ворк перміт можна подати тільки до кінця цього березня, він буде в той час ще зі своїм старим паспортом навіть якщо вийде подати документи тут на виїздній консульській сесії. Далі ніяк? Чи які кроки мають бути в моєму випадку зараз? Бо ж йому візитор рекорд не дадуть далі ніж діятиме паспорт😥
-
Розумію Правильно я розумію він з цим паспортом не зможе отримати новий візитор з довшим терміном? Це тільки новий паспорт. І які мають бути мої дії якщо він його отримає точно після березня цього року, ми взагалі маєм можливість податись йому потім на візитор (з новим або продовженим паспортом)?
-
Я не є пільгова категорія. Я літала в Торонто двічі, щоб зробити паспорт собі та дитині. Бажаючих потрапити на виїзне обслуговування багато.
-
Якщо Ви не пільгова категорія громадян, Вас не приймуть під час виїзного обслуговування
-
-
Подавався на номінацію 4 червня 2024, тиждень тому прийшли кошти від мпнп :) Потрапив в останню вибірку 30 квітня )
-
Якщо не зробите паспорт, то можете його продовжити один раз