Імміграція до Манітоби
-
Пане @western9 порадьте, будь ласка ⬇️ Заповнюю анкету на ворк перміт. 1. Чи можна подавати з одного акаунту чоловіку і дружині? (Як одна анкета). Чи треба окремо? Я вже заповнила, але ще не засабмітила. 2. Що відповідати на питання "Чи ви проходили медогляд за останній рік?". Ми відповіли, що так, бо ми проходили медогляд в листопаді 2022 року. Зараз начебто цей медогляд дійсний 5 років? Чи так це? Чи вірно відповісти "так" на це запитання? Ми вже в процесі розгляду на федеральному рівні. АОР отримали 30 грудня, але зараз дуже збільшилися терміни розгляду, а у нас перміти до січня 2026 року, тому і подаємось, щоб був статус, поки йде розгляд. Буде дуже вдячна за допомогу
-
-
Там же роботу треба за 10 років вказати. Якщо у вас нічого додати в додаткових документах, то вставите туди. Мені було багато що додати. Я всюди писала "є мед. Екзамен"., і додавала його в спец.графу, яка з'являється після такої відповіді. Подавала всіх із свого аккаунта, але кожна людина окремо аплікація
-
-
Скажіть будь ласка яка дата має бути на безстроковому контракті на роботі?
-
Доброго дня! Хочу поділитись інформацію я сьогодні телефонувала в Посольство України в Оттаві дізнатися за доставку паспортів, оскільки я очікую доставку дитячих паспортів з України в Оттаву. Мені сказали, що вони очікують наступну дипломатичну пошту виготовлених паспортів на початку березня. Всім гарного дня можливо комусь є актуальною така інформація.