Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Потрібна допомога, як додати документи?
-
🔴🟠🔴🟠🔴🟠🟠🟠🔴🔴 🔴🔴 🟠🟠🟠🟠🔴🔴🟠🟠🟠 🔴🔴🟠🟠🟠🟠🟠🔴🔴🟠🔴🔴🔴🔴 🔴🔴🔴🟠🔴🟠🔴🟠 🟠🟠🟠🟠🔴🟠 🔴🔴🟠🔴🟠🔴🔴🟠 🔴🔴🔴🔴 @pod909
-
Друзі підкажіть будь-ласка у когось так було? Заповнювали форму 5710 декілька днів тому, та зберегли на компютері. Сьогодні оновили тільки дати, та натиснули validate. Тепер завантажуємо у документи для продовження Work Permit і пише "Помилка". Але я десь читала що форму 5710 можна оновлювати і все буде ок...а у нас чомусь так...
-
Підкажіть, будь ласка, якщо у job offer вказано що це full time position with the unpaid training period starting on January 1st and officially commenced payed employment on January 15. Яку дату потрібно вказати у MPNP аплікації як початок роботи?
-
Дякую
-
Підкажіть будь ласка коли у Вас був портал 2?
-
Вітаємо з пр🥳!
-
Доброго дня ,може в кого була така ситуація,я заповнюю форму доя дитини на подовження visitor record ,це форма 5708 ,як правильно вказати про захворювання ? Моя дитина має ДЦП ,вона пересввается тільки на інвалідному візочку , і тільки з чиєюсь допомогою.
-
вітаю всіх, э питання з приводу:application for permanent residence прийшов запив відправити повторно форму IMM 5669, з указанням дат, які виходить пропустили перший раз в імейлі є лінк на форму яку ніяк не відкрити ні в одному з браузерів. cicintranet.ci.gc.ca - посилання на цей сайт який ніяк також не завантажується. це скам чи що? не можу ніяк ту форму знайти, я пам'ятаю, що ще при подачі то було в онлайн варіанті, а не окремий пдф файл
-
в самій аплікації при логіні ще досі статус submitted і все