Імміграція до Манітоби
-
Я думаю шо наші люди не промах, коли як то кажуть- вкусить, то і мову вивчать швидко, шоб бали були, і освіта в наших є і за багато бенефітів, так шо прорвуться, я просто коли побачила новину трошки ошаліла від цифри в 38к
-
Перевіряйте чи друзі не підтримують інших аплікантів , ніхто не давав відповіді хоч якась допомога😁так щоб не плакать я сміялась походу у мене вже немає дістанс релатів😢
-
Так може між собою і діліться досвідом , та нікого не добавляйте в групу. Тому що я наприклад не розумію з якого такого типу по SWM без родинних зв'язків не можна буде подаватися. Я розумію одну річ, за кордоном з українцями краще не мати зв'язків ніяких, на вашому прикладі доведено. І що дуже розумні всі.
-
Hello everyone) Як отримати Чеську довідку про несудимість? Можливо хтось мав такий досвід поділіться, будь ласка Чи буде достатню завірення документів для PR бюром перекладів, чи потрібно нотаріальне завірення?
-
mzv.gov.cz/ottawa/cz/konzularni_oddeleni/potrebuji_dokument/vypis_z_rejstriku_trestu.html
-
Як раз досвідом всі тут і діляться, і адміни, і старожили чату витрачають свій час, щоб надати якісні відповіді. Величезна кількість людей іммігрувала безкоштовно за допомогою цього чату. Просто є елементарна етика спілкування, коли люди роблять хоч якийсь ресерч по чату, так як 80% питань обговорювалось неодноразово. Адміни записують відео покрокові, але все одно знайдуться люди які будуть питати ті ж самі питання. Тоді виходить це не повага до праці і часу інших? Мій допис не конкретно до вас, або вашої ситуації/питання. Розцінюйте це як заклик до людей, які додаються до чату - будь ласка, ознайомтесь з історією чата і закріпленими повідомленнями. Це буде проявом поваги до тих, хто детально описував свій досвід і вже по декілька разів відповідали на схожі питання. Дякую!
-
Наталя, скористайтесь пошуком
-
Що означає ecoPR
-
[email protected] Пишіть сюди
-
Є питання я не знайшов нічого по ньому в закріплених(можливо не дійшов), але що входить до Express Entering, я почитав про нього але не дуже зрозумів як він працює і що на нього впливає(тому що там написано від 3р роботи по спеціальності, але я наприклад закінчив тільки в цьому році навчання і хотів би дізнатися чи я можу через нього податися на PR)
-
Нехай Бог дарує здоров'я цій особі та всім, хто прийняв участь у формуванні цієї телеграм-спільноти. Величезна кількість грошей була заощаджена, безліч нервів збережено, і значна кількість російської мови була уникнута. Ви найкращі 😎❤️
-
@banofbot
-
Всем привет,ищу ответственную команду в SWAPNET проект.Доход от 130$ в день, всему обучат.Кому интересно - пишите в лс😉