Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір. Питання до знавців по перекладу українського паспорта. На сторінці 2 є написання ПІБ російською і то є різні Імена, наприклад Микола і Ніколай, і вони по різному перекладаються на англійську. Чи робити ідентичний переклад з української(як на сторінці 1) дякую
-
Допоможіть будь ласка. Федеральний етап. Personal History. Вказую роботу у Польщі у 2018, але зовсім не пам'ятаю назву компанії. Можна просто написати N/A чи можливо інші варіанти?
-
Дякую
-
[email protected] Запитайте тут у чаті, майже впевнений, що всі запитання за цих 10 років існування чату обговорені
-
Якщо не важко @western9 підскажіть будь ласка. Федеральний етап. IMM5669 Personal History. Який вказувати статус у Чехії. Коли я перебував там з 2022 по 2023 по візі для українців в зв'язку з війною? Дякую наперед😊
-
Timeline nomination: 30.04.2024 LAA 12.05.2024 Application Received 11.10.2024 Assessment in Process 01.11.2024 Assessment Complete+letter of approval P.S. Роботодавцю не дзвонили, дозапитів не було. Працюю в школі, два місяці була на літніх канікулах, але на EI не подавалася. Можливо комусь ця інформація буде корисна. Дякую всім за поради і бажаю якнайшвидше отримати номінації і ПР.
-
Швидко, грац
-
Я читав раніше у цьому чаті що дехто вказував як "тимчасовий прихисток"? Можете пояснити, будь-ласка?
-
А так можна?
-
А якщо при заповненні CUAET я вказала що була в країні Європи як візітор То що тепер писати на федеральному якщо то по суті був тимчасовий прихисток чи може щось інше ?
-
Я цим користувався, додав ще військовий квиток з перекладом: я додаю -паспорт закордонний (всіх членів сім'ї) -паспорт укр (всіх, в кого є) -свідоцтва про народження (всіх) -атестат зі школи (всіх в кого є, але лише за 11 кл) та додаток - бакалавр + додаток (всіх якщо застосовно) -магістр + додаток (всіх якщо застосовно) -довідки зі школи дітей (з Канади) -стейтменти останні (я додам 3 останні) -Виписка з банку (це можна вивантажити з акаунту банку) -повторно взяла довідку з роботи -додаю ті довідки з української роботи, які брала на провінцію -додаю дозвіл батька на вивезення дітей -додаю дозвіл батька на еміграцію -додаю паспорт батька дітей -рішення суду про розлучення -свідоцтво про шлюб -Виписка з ЄДР (я була ФОП недовго) -ОК-5 -довідка про несудимість -результат СЕЛПІП тесту -Фотографії (всіх) -Сертифікат про номінацію -результати медекзамену -Лист з поясненнями (у мене багато, майже 2 листи А4 вийшло) -Резюме - тут вільна форма. точно треба описати освіту, точно перерахувати ті роботи, які вказувалися в анкеті вище, плюс розписати обов'язки, які там виконувались). Тобто це все ж таки резюме, але досить розширене. Хтось пише всю біографію свою пряму, я писала резюме і лише за останні 10 років.
-
Перепрошую. Додаєте паспорт батька дітей з яким розлучені?
-
Це назва гайду для провінційних номінантів
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-p7000-application-permanent-residence-provincial-nominee-class.html