Імміграція до Манітоби
-
Маю на увазі, що тут ми з донькою отримаємо PRкартки, а йому потрібно ще налсилати документи до консульського відділу в Варшаві або ж найближчо візового центру, як написано в листі. Тому це питання до тих, хто проходив цей шлях
-
Скажіть, будь ласка, чи у вас була у нього до цієї іміграційної вже віза (CUAET)? Не знаю, з цього листа яким шляхом скористатися, бо там два варіанти прописано..
-
У листа написано, що імміграційну візу вклеювати не треба, якщо вже є віза. Бо вона власне для вїзду до Канади А у нього є вже віза. І там прописано другий варіант- якщо візи не треба наліслати документидо Варшави, міграційного центра Посольство Канади. Ось про це хотіла і дізнатися. Не дуже зрозуміла, чи треба паспорт туди теж надсилати ...можливо, хтлсь вже проходит цей шлях
-
Доброї ночі.Таке питання.При заповненні анкети EOI є пункт,згідно з яким мені потрібно показати гроші на рахунку 10000$,але їх банально немає.Може хтось зустрічався з таким?Буду радий допомозі.Дякую
-
А куди краще відправляти? Який візовий? У Польші?
-
Дівчата, дякую!😊
-
Зрозуміла, дякую!
-
Доброї ночі.Таке питання.При заповненні анкети EOI є пункт,згідно з яким мені потрібно показати гроші на рахунку 10000$,але їх банально немає.Може хтось зустрічався з таким?Буду радий допомозі.Дякую
-
Дякую за відповідь.
-
На ваш розсуд. Кілька місяців тому хтось писав, що вказав лише 500 доларів. Номінацію отримав.