Імміграція до Манітоби
-
Хіба не буде запитань на кордоні, якщо, допустимо, хтось все ж таки передасть фізично картки, але в базі буде видно, що люди виїхали по паспорту України, а в'їжджають назад з PR картками? Чи таке не перевіряється?
-
Я особисто неодноразово передавав ПР картки нашим учасникам ознайомчого візиту КУК , але нарочно. Хтось летів із Вінніпегу до України і там вручав картку. Люди потім без проблем повертаємося до Канади. Часто landed immigrants прилітають, виробляють тільки SIN, але не чекають на картку і повертаються додому доробити свої справи. При лендінгу вказували адресу знайомих чи друзів , де будуть жити, але фактично туди приходять ПР картки.
-
тільки що повернули 500 cad за номінацію)) подавались на номінацію 1 березня, 3.10 отримали номінацію, 4.12 повернулись кошти))
-
Ірино, відгукніться. Недавно, я тут публікувала оголошення про переклад паспорта та військового квитка для мого чоловіка. Пані Ірина відгукнулася, що допоможе з перекладом, але я не змогла відповісти так як у нашого сина була операція, а потім повідомлення кудись зникло. Мушу пояснити, що ми стояли довго в черзі і в результаті нам у понеділок сказали про операцію яка мала бути уже в четвер. Тому щиро перепрошую, що не відповідала. Ірино відгукніться будь ласка, нам потрібно перекласти документи
-
Іще раз по темі перекладів. Усі переклади завірені у Іммігрант центрі. Структура така: кольоровий скан+переклад+сторінка з клятвою перекладача+ч/б копія завірена. На провінційний етап додавав цю ч/б копію. На федеральний теж треба, це ж частина перекладу, вірно?
-
Привіт. Подала на номінацію22.02, отримала 30/10 - сьогодні отримала повернення коштів (неочікувано)
-
Тю, і нашо те ч/б? Я робив переклад через Pereklad.ua Номінацію отримав, все виглядає ок.
-
Підкажіть будь ласка, приїхали до Канади коли було дитині було 12 років. Зараз їй 14 - чи потрібно нам робити їй український паспорт і якщо так то яка процедура.
-
Нічого не було, лише прочитала що людям повернули і зайшла перевірити рахунок. І тут побачила що вони зараховані сьогодні