Імміграція до Манітоби
-
Всім доброго дня! Ми плануємо переїзд до Вінніпегу. В мене голова йде обертом від такої кількості інформації, нових термінів, і це направду лякає. В мене є питання, чи можу я з кимось особисто поспілкуватись в повідомленнях, щоб послідовно зрозуміти що до чого. Дякую!
-
Нажаль ні. На пряму, з європейських країн, можна обміняти лише українські права.
-
Вірно
-
На людину Цитата: Якщо цікаві всі подробиці: відкриваємо канадський Закон про доходи від злочинної діяльності (відмивання грошей) та фінансування тероризму та читаємо статтю 12(1): 12(1) Кожна фізична чи юридична особа ... повинна повідомляти ... про ввезення або вивезення валюти або грошових інструментів вартістю, яка дорівнює або перевищує встановлену суму. потім відкриваємо Регламент з транскордонного декларування валюти та фінансових інструментів та у статті 2(1) знаходимо: Мінімальна сума валюти чи грошових інструментів 2 (1) Для цілей статті 12(1) Закону, встановлена сума складає $10,000 [CAD] Таким чином, митне законодавство дає однозначну відповідь на запитання: необхідно декларувати ввезення понад $10,000 на особу.
-
А через Дублін можна без транз.візи?
-
Підкажіть будь ласка чи можна по фоіл лес візі робити пересадку в Франкфурті?
-
В ЕОІ нікого не відбирають. ЕОІ це ваша зацікавленість, яку ви відправляєте першим, у випадку якщо ви еліжебл. А далі вас вже відбирають і дають вам LAA (Letter of Advance to Apply).
-
Ми говоримо за різні програми
-
Ні, бо летіли вже у Липні, на той момент знижка діяла до кінця Червня
-
Доброго дня! Чи була у Вас нагода отримати знижку на авіаквитки ЛОТа? Дякую.
-
Дякую за відповідь
-
Доброго дня, можливо хтось з присутніх прилітав по foil less візі, і вже подавався з Канади на візитерстку візу знов, аби у паспорт вклеїти. Можете будь ласка поділитися процесом. Як саме це зробити?
-
Летіли з Варшави у Торонто, звідти у Вінніпег. Квитки купували через LOT.
-
Добрий день. А хіба в EOI обирають не на основі балів? Допустимо подати туди можна буде, але якщо менше 60 балів чи є надія що виберуть?
-
Добрий день ) Підкажіть будь-ласка хто вже проходив складний квест з дорогою у Манітобу з Варшави Через які міста та країни краще їхати ? З якими пересадками їхали Ви ? Та де купляли білети ? Дуже дякую за будь-яку допомогу.