Імміграція до Манітоби
-
Вже бачу
-
Так
-
Офіційна інформація?
-
Чисто теоретично, то ні. Бо виходить, що у нього лише буде варіант отримання Visitor візи як для туриста. АЛЕ! Діє ж нова програма. Подайтеся й на чоловіка, щоб отримати візу. Коли відкриють кордони, він зможе поїхати здати біометрію, отримати візу з дозволом на роботу і приїхати до Вас. Звичайно, є ризик, що до того часу згорнуть програму. Але є й надія на те, що дорозглянуть тих, хто подався раніше. Сподівань на те, що відкриють візовий центр в Україні, дуже мало. А, може, й зроблять ще якусь поблажку для українців, типу "возз'єднання сім'ї". Хоча навряд чи. Але хто його знає 🤷♀️
-
@Marianna_ir ось посилання на головну сторінку: uccmanitoba.ca/
-
Там потрібно через головну заходити, видно бита лінка
-
Неуважно читаєте опис чату та закріплені повідомлення. Прочитайте, будь ласка. ще раз закріплене повідомлення №5.
-
Неуважно читаєте опис чату та закріплені повідомлення. Прочитайте, будь ласка. ще раз закріплене повідомлення №5.
-
-
Доброго дня! У мене питання, чи можна поміняти европейські права?
-
Підкажіть а як з школами для дітей тут
-
Я також не можу знайти відповіді, треба створити акаунт на вищезгаданому сайті, вкінці з переліком документів треба загрузити форму з результатами медкомісії. Де ті результати? Що туди загружати?