Імміграція до Манітоби
-
Перечитайте розвернутий перелік обов'язків по НОК Не тільки назву Оберіть більш що підходить
-
Доброго вечора всім) В мене є таке питання з приводу заповнення анкети для манітобської провінційної програми. На запитання-" What is your current occupation? " потрібно вказати свій NOC код, і в мене підходить два коди. Чи потрібно мені вказати обидва коди чи лиш один?
-
Отож Які в вас?
-
Можете кинути скрін?
-
Геть однакові обов'язки?
-
А ви подавали і на візітор віза, і на візітор рекорд? Я подавала на візітор рекорд 31 березня, діючі закінчилися 26 травня, нові отримали в кінці червня. Місяць жили без нових і старі вже були недійсні. Навіть в нову школу перевелися без проблем, ходили в клініку з хелс картами старими, проблем не було.
-
Оплата картою банка HSBC Canada. З кінця квітня 2024 банк продав свій підрозділ банку RBC та вийшов з ринку Канади. Ось така от ситуація. HSBC на світовому рівні більше ніж будь який канадский банк, але його підрозділ у Канаді не входив до топ 5, а був шостим.
-
А картку вам що відмінили?
-
Автоматична відповідь в той самий день приходила, що вони отримали форму. Що саме в тому листі зараз не можу подивитися, та не пам'ятаю, що там було. Ви отримала після відправлення форми на пошту автоматичну відповідь? Там мав прийти лист, щоб зайшли в свій кабінет, там вже знаходиться лист від них.