Імміграція до Манітоби
-
Пане @western9 підкажіть будь ласка таке. У аплікації ЕОІ, на початку, є мова про ліцензію і бали, які вона дає. Якщо зробити ліцензію інженера, але праця 6+ міс. буде не за цим фахом і не за цією ліцензією (поки) - це буде eligible? І ще питання - евалюювати диплом у WES потрібно за двома напрямками, так? Для іміграції і для ліцензії, так?
-
Доброго дня. Прошу поради щодо подачі на продовження дозволу на роботу. У відео пана Дмитра сказано на друге питання відповідати «ні». Я одружена, у мого чоловіка є дозвіл на роботу. Я правильно розумію, що треба вказувати «так»?
-
Пане Wes , хочу зазделегідь підготуватись, бо не всі документи є тут з собою і буду просити родичів вислати. То такі питання 1 В мене з собою є диплом Бакалавра він відразу на 2 мовах укр і англійська, то мені треба буде завіряти цей переклад? і планую робити підтвердження диплому через WES чи вони зроблять все там самі. І також чи треба мені просити до вислати диплом з коледжу наприклад. або мені мого диплома Бакалавра буде достатньо. 2 Це за документи, так як я один і буду подаватись 1. То мені треба буде на всяк випадок моє свідоцтво про народження? Зазделегідь кажу я не був не одружений і тд. То які ще документи краще буде підготувати заздалегідь. Дякую
-
Ви маєте підписувати
-
О поки згадав, про досвід роботи. Я не працював ніде до Канади , отримував соц виплати по групі інвалідності. Я зможу це вказати коли буду подаватися на номінацію?Бо щоб це не виглядало дивно для офіцера який буде розглядати мою заяву, ,що я нігде не працював@western9
-
Я ще в діагнозах вказав Там буде пункт на федеральному
-
Або у розширеному cv