Імміграція до Манітоби
-
не відправляйте цей список. Не всі професії з цього списку кваліфікуються для 100 балів. Моя професія наприклад є у цьому списку, і у мене є відповідні сертифікати, тому що я не змогла б працювати без них, але це не кваліфікується для 100 балів. Я питала особисто в MPNP через електронну пошту і мені відповіли що ні, я не кваліфікуюсь щоб клеймити 100 балів.
-
Навіщо перекладати витяг з реєстру про місце реєстрації? Прописка на федеральному етапі не є предметом інтересу офіцера
-
Housing Benefit - я не знаю як він впливає на отримання PR і так далі, хто кваліфікується, а хто ні, кому дадуть, кому ні, але влітку ця субсидія ще була доступна для CUAET. Ну і звичайно читайте і вже самі приймайте рішення. Це не питання цього чату, але якщо виникають труднощі, звертайтеся в різні установи... бо самому то важко
-
Наскільки я знаю, їх взагалі ніхто ніколи не запитує. National ID в принципі є опціональним документом на федеральному етапі, що вже казати про витяг про місце реєстрації. Бо зараз розхвилюються всі, хто його не подавав)