Імміграція до Манітоби
-
Вітаю! Таке питання. До Канади працював на одного роботодавця майже 10 років (а точніше, сезонів). Перші два сезони працевлаштований був офіційно, наступні - не офіційно. При подачі на номінацію написав від себе резюме про цей досвід роботи, обов'язки, зарплату і т.д. За цю роботу я бали не клеймив, бо вона не підходить по годинам. Номінацію отримав. Зараз готую документи до подачі на фед. етап. Дізнався про довідку ок-5 (7), завантажив, побачив, що там інше ПІБ мого роботодавця, не те, яке я вказував у резюме на провінційний етап. Причина: мій роботодавець (його ім'я ніде не фігурує, він офіційно не роботодавець) оформлював торгівельну точку на різних людей. Я про цю деталь тупо забув, бо все одно весь час працював з людиною, яку вказав у резюме (на неї і була оформлена точка останні роки крім тих двох перших). Питання: які документи надати на фед.етап? Чи треба мені прикладати ок-5 і всю цю котовасію пояснювати, чому ПІБ роботодавця там відрізняється від вказаного в резюме? Там ще й зп вказана офіційно мінімалка🤦, а не та що в реалі (про неї було написано в резюме). Дякую.
-
Це і є нормальний розподіл
-
До речі цікаво, що кількість ЕОІ не набагато більша за видані номінації, хоча тут не врахований попередній рік
-
Я ж в будь-якому разі мушу вказати історію своєї роботи. Пошук в чаті каже, що люди подають ок-5 як підтвердження їх попередньої роботи в Україні. Я лиш хвилююсь за те, що якщо вони будуть подавати якісь запити, і отримають ту довідку з іншим ПІБ, у них виникне питання до мене та недовіра до моєї анкети в цілому. Якщо і згадувати про відмінності, то мабуть одразу додати ок-5.
-
Ага, за 23 рік 16к ЕОІ і лише 7к номінацій
-
Чи були в когось випадки, коли люди робили собі туристичні візи, а по прильоту в Канаду просили в офіцера робочу і їм давали? Пам'ятаю колись були такі випадки, але зараз не знаю..
-
Але, дійсно, то все гадання з дрібок інформації
-
зверніться у food bank, а також на виплату компенсації за аренду житла, хто по CUAET ще можуть подаватися на неї. Плюс чи ви отримуєте GST та climate , виплати на дитину (якщо є і якщо в Канаді більше 18 місяців з дитиною). Якщо у вас складна ситуація, також зверніться у community centre вашого району.
-
Ну звідки ж взялася цифра у 20к пул