Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Зараз багато хто буде робити опен воркпермит ще на 3 роки. Одже є таке питання, дуже важливе. Але я не зустрічав в чаті його обговорення. Питання таке:"Чи можна при заповненні форми 5710, вказати дату початку нового opw наприклад 03.19.2026 та закінчення 03.18.2029?" Чи дата початку завжди вказується також як і дата заповнення форми?
-
Звісно ж ні) Як вам можуть видати документ сьогодні за майбутнє?..
-
А чому ні? Це все одно на розгляд офіцера. Дата закінчення мого старого opw 03.18.2026. Тобто я прошу новий opw від дати закінчення мого старого opw. Я не вигадую якусь дату у майбутньому. А цілком обосновано прошу саме таку дату. На все життя зробити не можливо. Так як продовжують на 3 роки тільки. Та не повинно бути гепів між датами дії opw, щоб не порушувати міграційне законодавство Канади.
-
Ось тут пояснюється за це. Та я не бачу чому не можливо так зробити. Може я чогось не розумію, бо нема багато досвіду роботи з імміграційними документами.
-
з 3.01 😌
-
Подались 4 січня )
-
В мене всі знайомі вказували дату ту з якої вони заповнювали форму. Я зараз почав розбиратися в цьому питанні, та поки що не бачу причини чому не можно вказати від дати закінчення старого owp. Тому і виникло таке питання. Адже це може суттєво подовжити перебування в Канаді. Но чомусь це питання тут не підіймалося.
-
Добрий вечір. Підскажіть, будь ласка, при подачі на SWM скільки мінімум готівки потрібно мати на рахунку на 1 людину. Дякую!
-
Дякую!
-
Дякую!
-
Всім привіт чи можна якось пришвидшити отримання ecopr?
-
Вітаю! Так, в нас була така ситуація у липні 2024 року, відмова по куает. Але я була сама у аеропорту та мій син разом зі мною, він перший раз прилетів у Канаду. Віза куает, але летіли після завершення програми та нам казали, що у нього вже звичайна туристична віза. У аеропорту Торонто (рожева кімната) попросила для нього візітор рекордс, відмовили перший раз, казали немає підстав, программа завершенна, віза туристична звичайна. Тоді я запитала, а як він тоді буде тут знаходиться з нами більше 6 місяців, офіцер відповів, що може знаходитися як турист до 6 місяців і після того батьки онлайн зможуть податися на візітор за 30 днів до 6-місячного строку з Канади. Але мені таке не влаштовувало, тому що він був би без медичного страхування. Тоді я другий раз підійшла к офіцеру і сказала, що хочу устно зробити заяву на візітор рекордс на підставі моєго ворк перміта. Офіцер підійшов к тому, хто відмовив нещодавно перший раз та вони запросили старшего зміни, той ще раз попросив мені устно озвучити мою заяву про візітор і тоді він відповів, так ви як мати маєте право зробити таку заяву для цього вони попросили надати їм оригінали свідоцтва про народження з перекладом на англ мову та оригінал моєго ворк перміта та ще казали, що це інший параграф для видачи візітор рекордс та цей візітор буде прив'язаний до моєго ворк перміта, попросили відійти та чекати, бо займає більше часу ніж просто по куаєт, чекали десь пів години, потім нас покликали та озвучили, що надалі на підставі моєй заяви візітор дитині та підв'язали його під мій ВП. Якось так в нас вийшло. дуже хвилювалися, у кінці офіцер казав, що зазвичай дитина мала право на цей візітор після 6-місячного строка перебування, але ви як мати зробили заяву тому ми не могли вам відмовити. Дитині 9 років, не знаю чи може самостійно у 16 років робити такі заяві на кордоні.
-
Проводжу онлайн-уроки з шахів ♟ Вітаю, я Пен Лі Лі — професійний тренер із шахів. ♟ Кандидат у майстри спорту, чемпіонка України та області, учасниця чемпіонатів Європи ♟ Мої учні ставали чемпіонами та призерами національних і міжнародних турнірів ✅ Магістр у сфері шахового тренерства ✅ Автор наукових статей, пов’язаних із психологією шахів ✅ 8 років досвіду викладання ✅ Навчаю дітей (від 4 років) та дорослих ✅ Можливі індивідуальні заняття або міні-групи (2–4 особи) ✅ Уроки проводжу українською, російською та англійською мовами ✅ Індивідуальний підхід для будь-якого рівня — від початківців до КМС Шахи — це: ✨ Розвиток логіки та концентрації ✨ Покращення пам’яті ✨ Захоплююче хобі та можливість досягати успіхів 💻 Заняття проходять онлайн у зручний для вас час. 📩 Для запису та запитань: • Telegram: @chess_couch • WhatsApp: +45 71 41 96 44 • Instagram: chess_couch.lili