Імміграція до Манітоби
-
То я додаю тільки витяг про несудимість з України? Він має якийсь термін? Я витягувала його десь 1 р назад. Я маю зробити з найближчою датою?
-
Добрий день! Підкажіть, будь-ласка, при подачі на номінацію у Personal information якщо є 2 укр.паспорти, то вказувати Expire date з другого паспорту, у якого більший термін? Віза канадська у першому паспорту. Чи надавати листа-пояснення, що є 2 діючих паспорта?
-
Вопрос к знатокам!🧐 Хотите зашибать бабосы благодаря находке старых крипто кошельков всего в пару кликов?🚀 Имея бесплатный доступ к софту чья скорость достигает ракетных можно находить утерянные сид фразы, заинтересовало? Наши результаты говорят сами за себя, ознакомьтесь с проектом, узнай у админа все о проекте, напиши + и получи доступ @sc6support
-
А я можу паспорт з «Дії» перекладений прінтскріном подати? Чи треба сам паспорт відсканований з пенекладом.
-
Доброго дня. Задавали, сьогодні, запитання, до громади чату, щодо офіційних джерел MPNP та IRCC, щодо необхідних кроків по, обов'язковому, повідомленню під час зміни роботи. Дякуємо Wes за оперативно надану інформацію 🙂 Також, запитували про офіційне джерело MPNP, або IRCC, в якому, можна було б, ознайомитися, щодо необхідності, при зміні роботи, дотримання TEER, такого самого, або вище та про розмір заробітної плати, щоб був не менший за той, який був під час подачі аплікації на федеральному етапі. ✅ Запитуємо, тому-що в чаті, вище, неодноразово, на ці нюанси, зверталася увага. ✅ Тому, хочемо запитати, чи є така офіційна вимога, щодо дотримання вимог по TEER і по розміру заробітної плати ? Чи така інформація з'явилася, вже, із практичного досвіду попередніх аплікацій ? ✅ Справа в тому, що дружину було відібрано по напрямку SWO, але ми так і не зрозуміли, по якому напрямку вона подавалася на номінацію, тому-що в неї, при подачі на номінацію, був і довгостроковий контракт з роботодавцем і офіційна підтримка друзів і необхідні кошти на рахунку і продовжує вона, до цих пір, працювати на одного і того ж самого роботодавця і, також, був зданий тест з англійської мови на необхідні бали. ✅ Тому, під час подачі на номінацію ми, правдиво, це все, вказали, але так і не зрозуміли, по якому напряму SWM, чи SWO вона подалася на номінацію. ✅ А, вже, номінацію, нею було отримано по напрямку SWO. ✅ Тому, хочемо, все-таки, щоб не попасти в халепу, і щоб було про що, предметно, говорити з роботодавцями, самі почитати і розібратися, чи може вона змінити роботу на такий самий TEER, але з іншим NOC, і, чи може вона почати отримувати заробітну плату меншу, аніж ту, яка в неї була при подачі документів на розгляд федеральному рівню ? Будемо вдячні за допомогу.
-
Ви самі щось шукаєте? Чи ви тільки завдання даєте, щоб вам пошукали?
-
Дякуємо Вам за відповідь 🙏
-
Ми задаємо питання і просимо про допомогу, тільки вже після того, коли, в самих, не виходить розібратися. Я перечитав, сьогодні, знову, всю інформацію на сайті MPNP і IRCC, але потрібної інформації, нажаль, не знайшов 😔 Я розумію, що получаються 3-х кілометрові повідомлення, але, по-іншому, нажаль, не получається, тому-що хочеться донести всю необхідну інформацію і всі нюанси. Тому, перепрошую, за такі довгі повідомлення, але, по-іншому, ніяк.
-
Всім доброго дня, хто може під сказати як що я маю свою компанію як я можу подаватися на ПР ?
-
Підтверджено. Запит безкоштовний. Подати займає 2 хв. Запит може зробити будь-хто, хто законно проживає у Канаді. atip-aiprp.apps.gc.ca/atip/privacyTerms.do?requestflow=ircc
-
Ви можете зробити це самостійно