Імміграція до Манітоби
-
Дякуємо за допомогу 🙏
-
Вітаю друзі ! ( ті хто чекають AOR) хто подавав заявку на PR , федеральний рівень (з липня по сьогодні! ) Або які не отримали ще AOR Напишіть, я вас додам у таблицю, якщо хочете)) Це щоб вам-нам, не було скучно чекати АОR🤝
-
Доброго ранку, можливо у когось була схожа ситуація, поділіться досвідом будь ласка. Син (16 років) прилітає в Канаду через 2 тижні (летить один), по звичайній візітор візі, ( по CUAET була відмова) чи може він у офіцера в аеропорту просити про візітор рекорд на підставі мого і дружини ворк пермітів (CUAET)? Якщо так, то які документи потрібно з собою мати ?( свідоцтво про народження, ворк перміт матері, підтвердження адреси проживання в Канаді, я так вважаю). Чи тільки потрібно потім подаватися онлайн ? Дякую.
-
Возьму в аренду на сутки МоноБанк Оплата 1500 грн Также ищу дроповода Пишите в лс
-
Ми чекали 3 місяця. І писали і дзвонили, нічого не допомагало. Останнього разу коли я їм дзвонила, оператор з яким я спілкувалася, сказав, що їм кожного дня дзвонять з приводу eCoPR. Але треба просто чекати, вони нічого не можуть зробити. Жодних строків мені не давав. Сказав, що якщо не буде ПР, а перміти будуть закінчуватися, подовжувати перміти. Але останнім часом багато людей отримують eCoPR. Тож і Вам скоро прийде 🤞
-
Чи є військовий документ (тимчасове посвідчення ) та свідоцтво від попереднього шлюбу обов'язковими документами для федерального етапу ? Відправив на федеральний рівень доки тільки посвідчені нотаріально копії! Без оригіналів. Чи може це бути причиною відхилення заявки?
-
На тому тижні писали про кінець липня,а коли Вы подалися? Я чекаю з 8 серпня
-
Я подалася 1-ого серпня, ще нічого😒
-
Привіт. Подалась 01.12.
-
В мене в чоловіка була така сама ситуація, позавчора прийшов новий ворк перміт без обмежень ) теж нервували через це