Імміграція до Манітоби
-
Наново все для депендантс починається, бо чітко пише в умовах, що новий аплікант має прости лендинг перший. У 2023 році був такий випадок, в іншому чаті, чоловік швидше прилетів, йому скасували копр, але запустили до Канади. Жінка через кілька тижнів отримала eCoPR, чоловік ні. IRCC дала відповідь, щоб подавала чоловіка по family reunification for Ukrainians. Чоловік не захотів чекати. Наскільки я зрозумів, то чоловік плюнув на все і полетів назад до Польщі. Сім'я розпалась. Я деталей не знаю, тільки пам'ятаю ту переписку у тому іншому чаті.
-
Громадо, всим привіт. Знову звертаємося за допомогою до спільноти чату. 1️⃣ У зв'язку з тим, що в роботодавців, а потім, відповідно, і в нас, виникає дуже багато нюансів і поточних питань при, можливому, пошуку і зміні роботи, підскажіть, будь-ласка, де можна знайти посилання на офіційне джерело, в якому можна почитати інформацію, щодо покрокового порядку дій апліканта при зміні роботи, якщо аплікантом вже подано документи на федеральному рівні. 2️⃣ А, також, де можна переглянути офіційну інформацію, щодо дотримання працівником, при зміні роботи, вимог до рівнів TEER і вимог до дотримання, відповідного, рівня заробітної плати. Хочемо самі детально ознайомитися з цими вимогами, щоб можна було апелювати цією, офіційною, інформацією до роботодавців, щоб не вскочити в халепу із дотриманням цих вимог, при зміні роботи, - по рівням TEER і по рівню заробітної плати. Тому-що, нажаль, м'яко і коректно кажучи, не всі роботодавці, хочуть розбиратися із цими всими іміграційними нюансами (TEER, SWM, SWO) при прийнятті на роботу. Вони то, нібито, і хочуть піти на зустріч і допомогти в процесі працевлаштування, щоб прийняти до себе на роботу працівника, але і не хочуть самі заморачуватися і розбиратися в цих наших TEER-ах і в нюансах по дотриманню розміру заробітної плати, щоб цей розмір був коректним і відповідав вимогам нашому іміграційному процесу. ✅ Можливо, це буде декілька джерел інформації, то підскажіть, будь-ласка, ті всі декілька джерел. Чи це потрібно штудіровать сайт IRCC ? Бо, якщо чесно, то понятія не маємо де знайти цю інформацію 🤔 Будемо дуже вдячні за підказку і допомогу по викладеному запитанню.
-
-
Добрий ранок підскажіть якщо у мене clb 5 але Reading 3,5 це підходить для MPNP? Дякую
-
Дякую, і ще таке, якщо диплом виданий у 2024 та він на англійській чи треба його проводити через вес? Диплом з України
-
Дуже вам дякую, гарного дня)
-
Так, ми розуміємо, що роботодавець не зобов'язаний цього робити, і ми, звичайно ж, не маємо до них, жодних, претензій. Але, вони кажуть, покажіть де написані такі вимоги, що вам потрібна зарплата не менша ніж та, яку Ви показували при подачі аплікації федеральному рівню, то ми, тоді, можемо розглянути питання щодо перегляду розміру заробітної плати і трошки її збільшити, щоб Ви не порушували умов свойого іміграційного процесу. З відповідністю рівня TEER роботодавець, також, може піти назустріч і зкоригувати відповідні вимоги щодо обов'язків NOC. Але, також, кажуть, а де це, офіційно, зазначено ? От тому, ми і хочемо показати офіційну інформацію роботодавцю, щоб він не думав, що це, якісь, наші особисті забаганки. Щоб він розумів, що нам потрібно дотримуватися певних вимог по іміграційному процесу. От тому ми і вимушені були звернутися за допомогою до громади чату 🙂 Дякуємо Вам за надану відповідь 🙏
-
Доброго дня. Хто може порадити міграційного консультанта.
-
Доброго дня, для подачі на номінацію, треба прикріпити документи, один з яких атестат про середню освіту. Ориганілу немає, залишився в окупованому Луганську, але він є в дії, і його можна завантажити в пдф, такий варіант підійде?