Імміграція до Манітоби
-
Привіт, підкажіть будь ласка. Заповнюємо з чоловіком документи на Федеральному етапі, до аплікації входимо Я , Донька та Чоловік(аплікант) чи можливо подати чоловікову маму разом з нами? Вона знаходиться в Канаді і проживає разом з нами. Можливо хтось знає відповідь на запитання. Буду дуже вдячна за відповідь.
-
Дякую. Наштовхнули на роздуми.
-
Він територіально знаходиться в Україні і невиїздний......Його віза закінчується в вересні цього року. Та й навіть якби виїхав з України то чи дали б на кордоні Ворк Перміт а то на якій підставі він би тут перебував. Не подавала, бо порадили подавати лиш доньку яка зі мною в Канаді перебуває аби заявку одобрили.
-
Номінації ще немає.
-
Доброго вечора ,підкажіть хто з таким стикався ,Я зі сімьею на федеральному рівні ,Аор отримав два місяці тому ,в мене вагітна дружина ,їй народжувати приблизно через 2 місяці ,вона працює і буде йти в декрет ,можу я піти EI parental benefits на один місяць щоб їй допомогти ?
-
Timeline SWM, Teer 5, усього 813 балів 10.11.23 Applied for EOI Сидів у пулі до 20.09.2024 Переїхав у саскачеван Agriculture talent pathway, таж професія що і в Манітобі 23.09.24 Started work in Saskatchewan 13.12.24 Job Approval Letter 27.12.24 Applied for Nomination 13.01.25 Nomination received Бажаю найшвидше отримати номінацію тим хто лишаться Манітобі, але завжди є інші опції!
-
Круто. Ну з іншого боку всі ж їхали до Манітоби за легким піар , ну приїхало стільки, що всі чекають по року. А вьСаскачевані два тижня😂
-
Просто багато людей відлітає якщо час тягнути, когось звільняють, у когось виявляється щось не так з документами. Загалом якщо без спец вибірок то манітоба і була не те щоб найкращою провінцією для міграції. Тільки в ній і Онтаріо здається штрафні бали, але манітоба не Онтаріо по рівню життя і близько