Імміграція до Манітоби
-
@western9 Доброго вечора ,пане Wes,цікавить ваша думка ,Я зі сімьею на федеральному рівні ,Аор отримав два місяці тому ,в мене вагітна дружина ,їй народжувати приблизно через 2 місяці ,вона працює і буде йти в декрет ,можу я піти EI parental benefits на один місяць щоб їй допомогти ?
-
Стільки зусиль. Ви молодець! Отримали набагато швидше. Сподіваюсь і піар вийде без затримок. Вітаю
-
Привіт. Я головний аплікант на федеральному, зараз у декреті. Поки що питань до мене не було, тому думаю без проблем. Лише як будете додавати документи про ЕІ то візьміть з роботи листа, шо повертаєтесь через 5 тижнів і ваше місце зберігається чи шось таке
-
а я б зробила візу... Коли у вас закінчується паспорт? Не знаю, чи це правильно, але я б дочекалась вже продовжений перміт і подала б на нову візу теж.. вона нічим не заважає. Ми ніхто не знаємо, що буде завтра і хай краще всі документи будуть в порядку, поки в чекаєте ПР
-
В нас на роботі чоловіки йшли, бо мають на це право, їм говермент оплачував зп. Але де це прочитати я не знаю
-
Доброго вечора! Скажіть, будь ласка, хто знає- а людина, яка вже колись підписувала однім своім друзям settlement plan, може підписати зараз ще один план іншим друзям? Тобто можe supporter (не родич, а просто друзі) підтримати декілька родин і підписати ще один settlement plan?
-
Ніби декретна відпустка не впливає на імміграційний процес