Імміграція до Манітоби
-
З Донецька, що не планують повертатись до дому . мають тут роботу на якій працюють 2 роки, тут син, онук, з яким в них міцний звʼязок. В такому контексті листа писали Подались через фірму. Контактів не маю фірми, і поки результату немає, не можу її радити
-
Мої свекри подались. Але ще не отримали
-
Вибачте Але я навіть не знаю , що це за термінологія Я обрила весь ютюб Інформація тільки стара Найновіше , що знайшла 2 роки тому Програма змінилась
-
@western9 дуже цікаве питання Не чули нічого про такий варіант?
-
Згідна Навчитись треба зрозуміти де там що Все таки краще , коли реалії побачити , хто по якій програмі пройшов Сайт 100% краще , але хотіла зрозуміти реальність ситуації в українців Дякую 🙏
-
Дякую всім велике Буду вивчати цю програму Чоловік перед цим служив 7,5 років Тому стажу робочого тільки 2 роки 😔 З військової частини ніхто документи не надасть Не знаю чи достатньо військового квитка Англійську готуємось Запишимось здамо Не знаю , чи треба нам зараз платити гроші і продовжувати WP Дякую
-
Вітаю. Можливо, хтось підкаже, якщо я подавалась на SWM на провінційному етапі, а погодили на SWO, на федеральному етапі потрібно показувати якісь кошти? Умови всі виконані як для swm, більше року працюю на одного роботодавця.
-
Єдина дорога - це самому дивитись, які зараз прохідні бали і за якими програмами відбуваються вибірки, рахувати свої, підтягувати бали якшо треба. Ого вище людина писала, що не дочекалась вибірки в манітобі, знайшла роботу в саскачевані і там отримала номінацію.
-
Чи можна попросити три роки з дати закінчення попереднього перміту
-
Три роки з поточного моменту?