Імміграція до Манітоби
-
Так народ по 4-5.000 платить просто за заповнення на сайті і submit документів для заявки на PR. І ще й неправильно їх проконсультують і подадуть не так як треба. Були випадки. Хоча самому можна без проблем. Але завжди знайдуться ті хто заробить на інших(((
-
Я ще нікуди не подавалася, лише читаю різні групи. Так в одному каналі який веде начебто імміграційний адвокат (призвища він не пише) він почав сперечатися в комментарях з людьми які знали краще, а він був не прав! Мій висновок — одному адвокату/консультанту довіряти не можна
-
Світ так влаштований. Це нормально. Є люди, які не хочуть витрачати свій час, а є які не вміють користувати комп'ютером, а є такі, яким просто ліньки, є такі, які вважають, що консультант зробить краще. Різні ситуації та заплатити за послуги це нормально. Усі довкола заробляють на всіх. Ви раптом вирішите купити айфон за 1700 доларів, у закупівлі він коштує 10 доларів, 1690 це прибуток, як ви вважаєте на вас заробили чи ні? Та чому ви там не обурюєтеся що ви заплатили на 16900% дорожче ніж він стоїть насправді?
-
Не оправдовуйте і не розповсюджуйте мантру хитрих "бариг". 😉 Світ так НЕ влаштований. Не ВСІ навколо заробляють на всіх. Це просто "розвод" людей які не володіють інформацією. Чомусь автор цього каналу, Wes, створив відео з покроковою інструкцією заповнення анкети, виклав в загальний доступ безкоштовно і не "заробляв" на всіх? Ціноутворення товарів зовсім інше - включає створення додану вартість до матеріалів + використані в товарі технології. Айфон не коштує 10$. Собівартість є у відкритому доступі і вона на порядок вища.
-
📚СЛИВ ШКУР - ведущий бот в области утечки личных данных. 🔐Общий объём базы данных составляет 11.9 ТБ, насчитывает около 12 миллионов утечек. ХОЧЕШЬ УВИДЕТЬ СВОЮ ПОДРУЖКУ ГОЛОЙ?)🔞 ПЕРЕХОДИ К БОТУ 👇 @SlivIntim20_bot
-
Выиграл 18000$ в слоте Sweet Bonanza, играю в этом казике @Luckys
-
Запланований рейс з Укpaїни) Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, філери, ботокс, косметику та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️ (Ozempic, Mounjar та подібне також) Також роблю процедури)
-
Не розлучатися до отримання пр. Вашу справу поставлять на стоп до отримання свідоцтва про розлучення.
-
Доброго дня, я абсолютно новий в цих справах, і хочу набути знання що як і до чого. Хотів би дізнатися з чого починати і в яку сторону копати. Я знаю що трошки не в тій групі але все ж. Планую спробувати отримати PR в провінції Саскачеван за провінційною програмою. Дайте паради чи підказки, можливо хтось з вас вже з цим стикався і проходив цей процес. В канаді 4 місяці. Дякую
-
Добрий день. Довго збирались 😆😆але все ж таки заповнили EOI, хоча зараз дійсно надії дуже мало що оберуть…. Так от питання - там було Have You or your spouse ever visited or worked other province? Я знаю що треба писати правду, але дійсно питання таке все разом і visited і worked до купи. Ми приземлились в Монреалі, тобто visited, а також добу а то і менше літали в Калгарі. Чоловік сказав пиши No, бо потім проблем не оберемось. Але як правильно??