Імміграція до Манітоби
-
Людина живе в Саскачевані,навряд це відео йому допоможе
-
Я також ставив yes, бо ж до Вінніпегу ми якось потрапили. Коли з MPNP телефонували, відповів їм, що транзитом через Пірсон летів, тож technically I’ve visited Ontario
-
Вказуйте як на відео ,подача на пр і вп це два різні процеси
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, при подачі на новий ворк перміт є питання як довго ви плануєте залишатися у Канаді. У відео вказано тимчасово - більш ніж 6 місяців, але якщо ми на федеральному етапі зараз, то потрібно відповісти постійно (тобто це наші наміри якщо ми подались на піар)? Але ж ми ще не отримали піар, та до нього мабуть ще далеко, бо зараз строки 20 місяців.
-
youtu.be/YNIjfELamL0?si=eECZnxmbpvLAMq7m
-
Я не знаю як правильно, сподіваюсь ще хтось напише, але всі ми влітали через найбільші аеропорти, транзитом і потім летіли/їхали до остаточного місця призначення. Не думаю, що це рахується як visited. Я летіла через Торонто, і провела там 6-7 годин поки чекала наступний рейс, встигла з'їздити в даунтаун Торонто і швидко назад, реєструватися на рейс. То хіба це вважається visited? Мені чомусь здається, що ні
-
Якщо написати no. То це буде вже брехня, тому що ви були в іншій провінції. А були в іншій провінції не забороняється