Імміграція до Манітоби
-
Робили фото у цієї жінки
-
Спитали чи хочу лишити паспорт і дали одразу заяву.
-
Скажіть, будь ласка, Вам вдалося, все-таки, якось підписати цю форму? Теж зараз заповнила і не можу підписати
-
Дуже всім дякую за підтримку і відповіді про паспорт!❤️🤗 я щиро рада, що у нас така дружна ком'юніті❤️
-
Це різні акаунти. З середини Канади та зовні
-
Також цікавить. Така сама ситуація. Запиту ще не було, бо чекаю на AOR. На випадок, якщо запросять щось надіслати. Дякую за відповідь.
-
Особливо не покладайтесь на фото- куточок, і них може не працювати камера, в моєму випадку я брала фото із собою, як раз в той день камера не працювала і люди мусили бігати десь робити фотки поблизу, що забирало час і нерви.
-
Я відповіла за себе, на руках один паспорт дитини. А по закону якщо то вже третій документ для вас, то ви повинні здати старий. За кількість паспортів кожної дитини-людини я не знаю і не відповідаю. Тому можете переадресувати свою відповідь дівчини що питала за це.
-
У моєї дитини не перший закордонний паспорт, вже другий, дія якого скоро закінчується. Коли поїхали робити новий, то спитали про всі паспорти, які були. На мою відповідь, що перший паспорт вже протермінований і я навіть не пам’ятаю чи він лишився в Україні ,чи ми його повернули до паспортного сервісу, мені сказали, що я повинна була його здати. І в випадку, якщо не здала, то новий виготовлять, але видати не зможуть.
-
А я ж без претензій)) можливо взагалі комусь мій досвід буде корисним. Пригадайте де всі колишні паспорти. Бо насправді в Україні нам майже чотири роки назад сказали чітко, можете паспорт залишити собі , чи здати.