Імміграція до Манітоби
-
Хто продовжував собі Ворк Перміт. А чи потрібно продовжувати неповнолітнім дітям Стаді Перміт? На сайті IRCC пише що крайній термін подачі для Стаді 31.03.2025, якщо правильно зрозумів. А для подачі на продовження треба якесь підтвердження що навчаєшся. Хто пройшов і хто в курсі?
-
Відгукніться, будь ласка, 🙏 кто заповнював форму IMM5707 (це коли заповнюємо на WP). В мене 3 питання: 1) чому взагалі ця форма зʼявилася мені до заповнення, окрім форми 5710? Я розумію, що час іде і все змінюється. Але кого не питаю з знайомих, ніхто цю форму не заповнював. Я зараз подаю на себе, а коли подавала чоловіка (11 місяців тому), то цієї форми не було. 2) припустимо, що цю форму додали цього року, ок. Як мені її підписати? Всі поля заповнила, але там де поле для підпису, то там неможливо написати нічого. Тільки роздрукувати, підписати і відсканувати? 3) при натисканні на кнопку Validate мають сформуватися бар-коди? Як в формі 5710. Чи це просто кнопка для перевірки заповнення?
-
ще 2 питання по продовженню WP: 1. Де взяти рахунок, на який зробити переказ? 2. Як прикріпити підтвердження оплати? дякую
-
Ще питання, там просить фото обличия і фото паспорта! Там де паспорт досить тільки першої сторінки, чи потрібно всі де є штампи і візи?
-
Дякую!
-
А як ви взагалі цю форму відкрили??? В мене не відкривається, уже і ПДФ формат перезавантажив((🥲
-
Форма на фемілі мемберс? Я недавно подавала, то її не було. Підозрюю ви десь в анкеті заповнювали про членів сімʼі вибрали відповіді, які вимагають подачі цієї форми також. Щодо підпису, там пише що форми підписуються коли ви сабмітите заявку електронно. Кодів не буде.
-
Я сканувала увесь паспорт
-
Ще питання, там просить фото обличия і фото паспорта! Там де паспорт досить тільки першої сторінки, чи потрібно всі де є штампи і візи?
-
І Вам продовжили тільки з першої сторінки паспорта і все добре?
-
Так, ця форма. В мене теж така підозра, що я десь щось в анкеті заповнила, що ця форма зʼявилася. Але! Я заповнювала все також, як я заповнювала ще 11 місяців тому, коли чоловіка подавала на ворк пермит. Та ще підстрахувала себе відео Дмитра. Тому не розумію, чому ця форма зʼявилася. Вже всю голову зламала з нею!