Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір! Підкажіть чим будете добиратися туди? Бо заблукали час, але ціни страшні на переліт. Чи є варіанти якісь як дістатись туди ще? Може які дешеві авіалінії?
-
Так, так, я це розумію. Це там буде в самому кінці і не в формі. Я памʼятаю як це було (коли чоловіка подавала).
-
Це ви коли будете летіти? Бо у мене на липень та ціна 800$ туди-назад. 😭
-
Я прикріпляю там де optional documents. Причому я обʼєднала медикал зі створеною формою про місця праці (бо мені не достатньо тих строк, що в анкеті)
-
Добрий вечір! Так, ми щойно купили білети на сайті air canada, найдешевший туди-назад щось приблизно $213 (виліт в 6.45 am😅)
-
Це просто якийсь сервіс на липень таке показує, на air Canada також дивилася, ще гірше( бо літо мабуть тому так дорого, навіть за пів року 🥲
-
Ого, а де ви такі ціни знаходите? Ми на сайті air canada дивились
-
Я готова і в 2am вилітати або дешевше було 😂 бо на три дні практично 1,5к вийде за все
-
Спробуйте ще skyscanner, він може знайти дешеві білети
-
Підскажіть будь-ласке де ви взяли медікал екзем результати? Я здавав ще 2023 і ніяких документів не приходило на мою скриньку. Чи потрібно самому десь знайти їх?
-
Я літала в Оттаву через Porter, брала базовий тариф, без оплати за місце і повернення грошей в разі відміни поїздки виходило біля 90кан дол одна сторона
-
Ми проходили його ще у 2022 році. Нам на руки давали листок з штрих кодами та з фото. Ось його і прикріпляю. Ви можете в клініку написати щоб вони на имейл надіслали. Або ще я читала тут, у чаті, що взагалі не потрібно нічого додавати. Цей медичний огляд дійсний 5 років. ІRCC його сам підтягне
-
Потрібно обов'язково медікал екзем для продовження воркперміту? Дякую
-
Зараз ще раз передивилась свої відповіді. Вже думаю удалити свою заявку і створити нову. Але ну ні одна моя відповідь не натякає на зʼявлення цієї форми. Ну, дуже дивно
-
Доброго вечора В пт ввечері намагались з чоловіком зловити слот. Випливає таке повідомлення на екран і більше не дає змоги бронювати слот. Але з пт жодного імейлу чи повідомлення про заброньований слот Можливо хтось з таким зіштовхнувся теж ?
-
Заброньовані слоти поза межами пятимісячного періоду не відображаються. Якщо ви таки зловите слот, виберете його і нажмете продовжити, то система вас ще раз попередить, що у вас уже є запис і запитає чи ви хочете забронювати новий слот замість попередньо заброньованого. Можете «потренуватись» на слотах в менш завантажені консульства. Тільки, будь-ласка, відміняйте свої тестові записи після тестування.