Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть, боя вже зовсім заплуталась. Подаю чоловіка на новий перміт. Мені треба надати військовий чи не обовʼязково? Якщо треба, то я це роблю тільки через веб-форму, правильно?
-
Підкажіть, будь ласка, як правильно порахувати experience для EOI. Чи можна враховувати ці канадські 6 місяців, чи ні? І якщо можна враховувати, чи можна зплюсувати 9 місяців роботи, потім великий gap (бо не працювала майже 4 роки) і 6 канадських місяців, та на виході отримати хоч 1 рік? 🤪🤯
-
Ні хочемо з одного кабінету. Минулого разу ми подавались разом на Work Permit. І розглядали нам заявку 6,5 місяців . Але дати дали одинакові, із дати розгляду офіцера. Тобто ми втратили майже пів року. І хотіли знову подавати разом як сімейну аплікацію. Але чула останні новини що зараз не дуже добре відправляти сімейні заявки... От і переживаємо. І цікавить наскільки різниця в датах між сімейною заявкою і окремою....
-
вибачте, але хочу в черговий раз підняти тему ЕЕ+MPNP і спитати наступне: 1. Чи є якась різниця для провінції яку видавати номінацію - звичайну чи enhanced? 2. Як взагалі провінція відноситься до ЕЕшників і чому enhanced номінації виділяються в окрему групу? 3. Чи є різниця в термінах очикування звичайної і enhanced номінації? 4. Чи дійсно отримання AOR через ЕЕ зараз може бути настільки швидше, що варто цим заморачуватись?