Імміграція до Манітоби
-
Питання про гроші в SWM нікуди не дівається , просто коли ви працюєте простіше пояснити за які кошти ви живете і утримуєте сім’ю
-
По SWM ви продовжуєте працювати на того самого роботодавця. Там складніше змінити потім роботу, але можливо. Взагалі не рекомендується змінювати роботу аж до отримання номеру файлу на федеральному етапі. Але це тільки слова. SWM передбачає постійне працевлаштування аж до отримання ПР.
-
Доброго вечора !Хто летить на початку лютого з Польщі у Вінніпег ?Може є якісь матусі,щоб полетіти разом ?... я одна з двома дітками
-
Доброго часу доби! Підскажіть-допоможіть будь ласка консультацією. Є таке питання: з якого часу офіційно починається срок дії ворк-перміту. З моменту реєстрації в порту прибуття Канади (по факту прильоту) чи то з моменту видачі візи? При цьому я чітко розумію, що кінець дії - кінець діії паспорта або 3 роки (дивлячись що раніше). І на скільки я зрозумів з навколишньої інформації, що Ворк Перміт можна подовжити. Все правильно? Хто знає напевне, допоможіть!!))
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, відправила паспорт на вклейку візи еле його з якихось причин повернули, чекаю коли прийде назад. Будемо відвозити самостійно але уже пройде 30 днів з моменту надходження диста що йооо потрібно відправляти. Чи не стане це проблемою і чи вклеють візу, можливо хтось стикався ?