Імміграція до Манітоби
-
З неімміграційними питаннями сюди: t.me/ManitobaLife
-
Доброго ранку. Спільнота підкажіть будь ласка нормального ЛОР в Вінніпезі. Маю проблеми з вухом (як дзін) дуже дратує Місцеві "світили " прописали каплі і антибіотиків але віз і нині там.... Пішить будь ласка в Лічку щоб не спамити чат. Заздалегідь дякую.
-
IQ то оцінка швидкості мислення та якщо спростити - то є час на формулювання та видачу відповіді. І саме це я і мав на увазі, бо більше блоків у CELPIP, більше тем, швидше треба переключатись. У спікінг частині тим паче, треба розгледіти картинку та описати згідно з питанням і таких задач теж більше ніж в IELTS. І в readding чи listening частині можуть зустрічатичь питання про контекст, яких напряму не було описано чи сказано, то тут треба трохи подумати, проаналізувати (якщо англійської недостатньо зрозуміти це одразу). В IELTS таких питань не зустрічав, там або було у тексті або ні.
-
Тут посперечатись з вами може багато людей:) Для кожного своя проблема у екзамені - у когось speaking, у когось listening, а у когось writing. Для мене найскладнішим з усіх модулів IELTS був власне writing. На reading та listening набирала 9 балів, а письмо - хоть убий мучила рік і все 6,5 та 6,5🥲🥲🥲😬
-
У вас точно слабка зона listening? Бо він достатньо швидко напрацьовується просто прослуховуванням нейтів спікерів. Найбільша проблема завжди - це speaking, бо треба користуватися вокабуляром активним, думки виражати. Я переглядала результати тестів за різні роки і оцінка завжди провалена у всіх саме в speaking. Такого, що навпаки, я не зустрічала
-
По афганцям на громадянство мали змогу податись настільки мізерний процент людей через настільки суворі вимоги, що він реально нівелюється. Я дивилась нещодавно і так у них є можливість податись і отримати ПР, АЛЕ ця людина мала в минулому співпрацювати з канадським урядом по певній програмі у Афганістані, працювати на сам канадський уряд, бути в Канаді вже чи бути родичем такої людини-співробітника. Це якщо коротко🙈 Погоджуюсь з вами, що більших послаблень ніж є не варто очікувати українцям, бо таки інші люди будуть висловлювати невдоволення, а Канада - за рівноправ’я 🤷🏻♀️
-
До яких організацій я можу звернутися за допомогою в Манітобі по приїзду?