Імміграція до Манітоби
-
ні, бо там не вказані ваші обов'язки і скільки годин на тиждень/рік ви працювали. Тому треба просити референс лист у роботодавця. А доказом того, що ви отримували зп, може бути довідка з відрахуваннями до пенсійного фонду, довідка з банку про надходження грошей кожен місяць
-
Стаж може бути будь де, головне його документально підтвердьте. І це має бути фултайм робота у тій країні, де ви працювали. Якщо клеймите стаж за цілий рік, але мали десь перерву, наприклад, відпрацювали не всі 12 міс, а 11 місяців, то рік вам не буде зараховано.
-
Дякую, так, там написано стаж поза межами Канади, але всі завжди пишуть тільки про український стаж, того вже заплуталась))) Нарешті сьогодні прийшла віза 🥳🥳🥳
-
Писали, що в Канаді безкоштовний медогляд, але я буду проходити краще у Варшаві, менше потім буде роботи.
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка стосовно перевезення ліків. Пошуком по групі скористався та відповіді не знайшов. Дитині треба ще півтора роки приймати протиепілептичний засіб ламотриджин. У Канаді він продається, але дозволений з 16-ти років(моєму 3.5), як я зрозумів. Він відноситься до препаратів за рецептом. Наскільки я зрозумів з відповідного розділу сайту canada.ca, ми можемо привезти для особистого використання препарат на 90 днів. І після 90 днів при відкритому ворк перміті можна, щоб нам з-за кордону ще на 90 днів надіслали і т.д. Але я не можу зрозуміти саме ламотріджин(чи інші специфічні рецептурі ліки) можна чи ні... Може хтось стикався з подібними питаннями?
-
В лютому 2019-го року мій процес евалюації тривав наступним чином: 1. Переклади дипломів від українського Бюро перекладів (без нотаріального посвідчення). 2. Реєстрація у WES, оплата послуг і зворотної доставки в Україну та отримання необхідних форм. 3. Реєстрація в apostille.in.ua/ua/, заповнення необхідних форм та подача документів. 4. Отримання пакету від apostille.in.ua/ua/. 5. Відправка кур'єрською службою до канадського осередку WES пакету від apostille.in.ua/ua/ та перекладів зроблених в українському Бюро перекладів (без нотаріального посвідчення). 6. Отримання сертифікату WES в електронному вигляді та у власному кабінеті WES. 7. Отримання паперового сертифікату WES.
-
Ну власне я не вирішила, якщо все одно потрібно кров і рентген робити в Канаді, то краще одним пакетом
-
Дякую дуже