Імміграція до Манітоби
-
Здравствуйте. Такой вопрос. Если глава семьи (отец) получает ПР, кто получит ПР автоматически вместе с ним и в какие сроки ?
-
Ви повинні навчитися знаходити інформацію самостійно. Це одна із основних задач імміграції. І стосовно консультантів - так, МОЖЛИВО,вони і допоможуть, але якщо вони побачать, що ви не орієнтуєтеся, будьте готові постійно за все платити і чималі кошти
-
Зрозуміло, дякую!
-
В цьому чаті є 1000 і одна відповідь на це питання
-
Які саме посвідки необхідно отримати?
-
До прикладу, я не знаю як і де оцінювати диплом мого чоловіка і чи потрібно, як він не основний аплікант, чи просто перекладати його на англійську мову?
-
Я б сказав би, що може бути виключення, але переважна більшість кейсів стандартні як пані Олександра зазначила, що вона лікар
-
Специфічна, бо моя спеціальність українського лікаря не дуже підходить для провінції Манітоба, з того, що я вичитала по NOC
-
Здається, що в цьому чаті вже всі процеси імміграції описані, розкладені по полицях і розжовані. Як то кажуть - 'бери і їж', але ні, дайте консультанта...
-
Згодний на всі 100%. І також порада для всіх учасників користуватися пошуком по чату перш ніж задавати питання на яке вже 99.99% є відповідь саме в цьому чаті.
-
Я б радив би не 100 грам і не імміграційних офіцерів, а просто для початку уважно перечитати умови імміграції до Манітоби. А також ви знаходитесь в чаті, який містить всю інформацію стосовно імміграції. Я розумію, що після початку війни к-сть людей зросло з 150 до 2000 осіб, але майже всі учасники до війни самі розбиралися з цим доволі нескладним процесом