Імміграція до Манітоби
-
В такому випадку вам треба шукати авіарейси які перевозять тварин. Маленьких тварин можна взяти до салону, але у вас їх багато тому будуть їхати у відсіку для тварин. Саме найскладніше для вас буде найти житло.
-
+треба найти житло в якому дозволять тварин. А з такою кількістю тварин це нереально, бо господарі питають про породу тварини та яка тварина і скільки їх
-
Якщо хочете поїхати - радив би здати тварин в приют. З такою кількістю буде майже нереально. Всіх треба чіпувати, всі вакцини зробити, документи + клітки. Короче говорячи проще купити нових тварин там.
-
Добрий вечір. В мене трішки може дивне питання. Ми з дружиною хочемо подаватись на CUAET якщо встигнемо чи express entry Але є сумніви бо в нас 3 собаки та 2 коти і є сумніви що зможемо знайти житло Може десь є інформація про спілки чи документи яки моглиб допомогти зрозуміти чи то реально переїхати з тваринами?
-
Вітання всім!👋 Хто вже прилетів в Манітобу, поділіться інформацією…. Як все відбувалося… Чи летіли одразу прямо в Манітобу чи спочатку в Монреаль або Торонто а потім вже далі по маршруту..? Тому що є інформація що найдешевше летіти в Монреаль, а потім безоплатно вже на внутрішніх авіалініях Канади один переліт…. В які міста Манітоби прилітали…? Як проходив процес отримання ворк перміт….? В яких аеропортах чи містах є волонтерські організації, які можуть допомогти з житлом а можливо і з роботою..??? На скільки швидко і складно або ні, отримати сін намбер, банківський рахунок, медичне страхування,….? Напевно першочергово цікавить чи є можливість десь поселитись хоча б на місяць два…. Чи може поселяють десь на тижні два як говорилося попередньо…? Завчасно дякую за інформацію і за допомогу… Glory to Ukraine 🇺🇦 🔱
-
Підкажіть, будь ласка, по нашій ситуації. Я- українка, а чоловік- іноземець, + двоє дітей. Подали сімейну заявку на візу CUAET. Тобто зараз я є main applicant. Але працювати поки що буде тільки чоловік. Плануємо жити в Манітобі. Чи зможе він скористатися спрощеною програмою mpnp і через 6 міс податися на PR? (тобто тоді вже він буде main applicant)
-
Зі скільки років можна подаватися на PR? Наприклад, якщо дитині 17 років і вона пропрацювала вже 6 місяців у Канаді - може сам підліток подаватися на pr чи тільки після 18 років?
-
Дякую
-
Дякую. Може Ваша мама вчитель англійської, бо мені страшно
-
Тетяно, нащо Вам той адвокат? Краще за ті гроші покращить англійську, підготуйтеся до IELTS + потрібні гроші на сам тест, бо адвокат це як секретар, який просто збирає доки, які ви йому принесете і загрузить їх до системи. Звиняйте, якщо вказую вам куди витрачати гроші, але це порада з досвіду нашої родини, все робили самі + допомога чату і багато-багато грошей витратили на той IELTS, бо здавала не тільки я, а ще й чоловік. Ми йшли по програмі з більшими вимогами, ніж зараз у Манітоби, тому і 2 теста здавали 🙄
-
Скажіть будь ласка Можливо хтось в курсі 25 травня ми здали відбитки В особистому кабінеті це відмічено Але поки що не прийшло жодного листа Проблема в напливі людей? Ми в Польщі