Імміграція до Манітоби
-
Сам лист не є причиною написання цього звернення, просто є загальна проблема, яку хотілося б вирішити.
-
Хоч я і не є представником КУК-у, але мені здається, що ви отримали стандартний/шаблонний лист. Також є повідомлення на ресурсах IRCC, що здача біометрії відбуватиметься за ліпшої нагоди апліканта і вона не обмежена в часі.
-
Добрий день! Звертаюся до представників КУК, при умові, що це у ваших силах і можливостях. Я зареєструвався у програмі CUAET ще 18 березня, сьогодні 20 червня отримав повідомлення від IRCC з проханням якомога швидше пройти біометрію, так біометрію, бо нажаль, як і більшість чоловіків немаю змоги виїхати з України у зв’язку із військовим станом. Таких як я дуже багато, багато сімей розділені програмою на тих членів сім‘ї, що змогли виїхати і оформитися і на тих(чоловіків), які не можуть виїхати(бо в запасі, служать, воюють). Всі візові центри та тимчасові центри для здачі біометрії знаходяться поза межами України, тому чоловіки не можуть навіть розпочати процес розгляду аплікації. Хоча, сам факт здачі біометрії, дозволив би розпочати та закінчити процес(при умові, що інші члени родини, що мають змогу виїзжати за кордон, відвезли би потім паспорт на подачу і забрали після вклеювання візи). Якщо є така можливість, прошу вас звернутися до іміграційної влади Канади з проханням розглянути можливість тимчасового відкриття центру здачі біометрії в Україні на базі візового центу VFS Global чи на базі посольства Канади для можливості скористатися програмою на рівні з тими людьми, які змогли виїхати за кордон, чи з тими українцями, що на момент початку війни не проживали в Україні. З повагою до Конгресу Українців Канади!
-
Дякую
-
Я летіла в травні, тести вже були не потрібні (але це було нове і цю іншу довго перевіряли на стійці реєстрації , а я у цей час трохи посивіла :))) ). Ось тут почитайте travel.gc.ca/travel-covid/travel-restrictions/covid-vaccinated-travellers-entering-canada
-
Можна детальніше і в приват?
-
Не зрозуміла. Поясніть, будь ласка, як може бути в довідці з пенсійного видно, що працювали, але податки не сплачувалися? Я думала, що немає відрахувань - немає даних у довідці з пенсійного про страховий стаж. Тому і просять і референс від работодавців, і довідку з пенсійного про страховий стаж. Тоді це «залізний» аргумент.
-
Підкажіть, будь ласка, якщо летіти з Німеччини з дитиною, то чи потрібна довіреність від батька, що можна летіти без нього?
-
Вітаю! Чи може хтось підказати щодо ковід тестів перед вильотом з Варшави. Я вакцинована діти (5 р.15р.) ні. Розумію що їм треба зробити ці тести. Чи можна їх зробити в аеропорту перед вильот? Бо будемо ще з України добиратися, переживаю якщо зробимо тести вдома то чи будуть вони ще дійсні на час вильоту.
-
Підкажіть, будь ласка, може в когось було подібне: біометрію сдали, через деякий час прийшов меседж Final decision has been made. Please see the final decision below. Але ні below, ні на пошту нічого не прийшло. Потім прислали верк перміт, але foil less листа так і немає. 🤔 пройшло півтора місяці
-
Поки що так, але у Канаді вже починається обговорення, щоб всеж-таки вводити строки, тому що стандартні 2 вакцини не достатньо, так як ковід і далі поширюється. Тому за цим необхідно слідкувати на оф.ресурсах. На цьому тижні мають оголосити зміни по деяким обмеженням, можливо буде якась інформація і стосовно цього питання. Це так для інформації.