Імміграція до Манітоби
-
Супер!
-
Вітаю. Не зрозумів тільки за значок 😉
-
Ковід тести повинні бути дійсними 72 години , у аеропорту роблять тести , тільки потрібен час на результат , десь 15-30 хвилин
-
Довіренність на дозвіл вивозу дитини потрібна лише прикордонній службі України, інші держави відповідно до міжнародного права не контралюють іноземних громадян та їх дітей щодо переміщення, відповідно до программи у Канаді Вам потрібна лише згода батька на дитину.
-
Ви маєте на увазі Джонсон? Якщо так, то є.
-
Взагалі така довіреність потрібна ще при подачі на CUAET. На всякий випадок я би радила зробити. Якщо не спитають, то буде добре, а якщо раптом, а у вас не буде.
-
Можете вибрати два варіанти один написати листа щодо зміни у анкеті паспортних даних на нові для врахування при видачі візи у звязку з більшими термінами дії паспорту або як для мене простійший отримати електрону візу на данні старого паспорту що подавали в анкеті, але по прибуттю в Канаду вклеїти візу у новий паспорт. Право перебувати дитині у Канаді буде видано стаді пермід на три роки, так що віза потрібна лише для вїзду виїзду.
-
Підкажіть будь-ласка, отримали запрошення на вклейку візи. У доньки закордонний паспорт дійсний до травня 2023. Чи можна зробити зараз другий паспорт і подати його на вклейку? Чи віза повинна стояти тільки у тому документі, номер якого вказували у заявці?
-
Дуже дякую вам за вашу відповідь! Ваша підтримка колосальна, дуже надіюсь, що все відбудеться, будемо чекати. По зверненню до Оттави, зрозумів, дякую!
-
Думка кожного важлива, тому кожен розглядає і робить висновки на свій власний розсуд. Я запитав, описав суть проблеми, чи розгляне її КУК чи ні, це теж на їх розсуд.
-
Ми написали десяток звернень до уряду Канади з пропозицією влаштувати збір біометричних даних у першому аеропорту Канади - це значно б спростило процес та термін очікування людей к Європі. На жаль, поки пропозиція відхилена. Щодо України, то візовий центр не відновить роботу поки не буде безпечно. Таку відповідь дали представники VFS Global уряду Канади. Нам складно коментувати, як зараз забезпечно у Львові чи Києві, адже ракетні удари відбуваються по всій Україні.
-
Ніхто з цим навіть не сперечається, я не применшую той вклад, який вніс КУК, повірте я знаю про що пишу, бо я в процесі іміграції ще з 2018 року, і є учасником цього чату задовго до появи програми.
-
P.S. На мою особисту думку, таке звернення є недоцільним
-
Не знаю чи буде таке звернення, але чітко усвідомлюю титанічну роботу, яку і так вже провів КУК. Канада, в свою чергу, вже зробила, робить і вірю в те, що продовжуватиме робити те, що ніхто інший не зробить для України.